Acces Direct 8 Februarie 2024 Reluare Sezonul 31 Episodul 24

acces direct 8 februarie 2024
Elena a cerut ajutorul la Acces Direct de pe 8 februarie 2024 pentru a-și salva fratele. Acesta locuiește împreună cu soția care îi vrea răul și îi interzise să vorbească cu alte persoane. Femeia este disperată și a cerut ajutorul autorităților, dar nu a avut loc nicio schimbare.

Fratele Elenei ar fi prizonier în brațele soției? Acesta susține că bărbatul se află în pericol, după ce ar fi fost atacat și a ajuns în spital. Totodată, femeia își dorește să pună mâna pe averea acestuia.

Acces direct 8 februarie 2024 reluare

Deși pare că fratele Elenei are o căsnicie fericită alături de soția sa, lucrurile pare că stau altfel. Femeia susține că mariajul a fost făcut din interes, mai ales că veniturile acestuia sunt destul de mari, după o perioadă de 7 luni.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Antena Stars, timp de trei ore, Mirela Vaida le va aduce Vasile ar fi o victimă și ar fi fost lovit până a ajuns în spital. Elena susține că i-au fost trimise imagini de pe patul unității medicale, însă nu poate scăpa din mariajul toxic în care se află.

Acesta a lucrat o perioadă în Norvegia, însă, din cauza bolii de care suferă, s-a întors înapoi în România. Elena spune că soția fratelui ei nu are intenții bune și își dorește să rămână cu averea lor. Totodată, nu ar fi lăsat să vorbească cu familia sau alți prieteni. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 februarie 2024 online.

”Eu am fost la poliția din Mangalia și am făcut plângere. Femeia l-a bătut, l-a îmbătat, l-a bătut, nu știu ce s-a întâmplat. Nu a anunțat pe nimeni. El mi-a trimis pozele când era în spital. Mi s-a părut că era grabă în 7 luni. Ea a vrut să demonstreze, presupun, că ea se mărită, își ia casă, că înainte se posta mereu pe Facebook.

Fratele meu lucra în Norvegia, pe un vapor. El avea 25.000 de euro în cont în ianuarie. Și-au luat o casă pe numele lor. După un an de zile a început cearta pentru că el nu mai lucra. Ea nu-l lăsa să mai vorbească cu nimeni. Acum vorbesc cu el prin cunoștințe”, a spus Elena la Acces Direct.

Elena este disperată și vrea să-și ajute fratele pentru a scăpa din mâinile femeii care îi vrea răul. Aceasta a furat bani din cont și s-a văzut cu un bărbat. La distanță de trei luni, s-a întors acasă, iar problemele dintre soți au continuat.

Acces direct reluare din 8 februarie 2024 online, complet mai jos

”Ea a furat bani din contul lor comun. A furat 15.000 de lei și s-a dus cu un alt bărbat. Fratele meu s-a întors acasă că s-a îmbolnăvit. Ea spune că el era de mult bolnav. Ideea este că la fratele meu s-a agravat boala în ultima perioadă. Are ciroză hepatică. S-a întors acasă după trei luni, iar eu nu am mai vorbit cu el până acum trei săptămâni.

Nu mai poate să vorbească cu nimeni, i-a interzis. Își dorește să moară ca să obțină casa. Actele sunt făcute în așa fel încât dacă moare unul dintre ei, să rămână celuilalt, fără alte implicații”, a mai spus Elena. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 februarie 2024 online.