Survivor Romania All Stars Epsiodul 12 Reluare 8 Februarie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Sorin Pușcașu trece prin clipe dificile la survivor romania all stars episodul 12 reluare 8 februarie 2024. Războinicul s-a accidentat grav la picior, iar durerile sunt greu de suportat. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 12 integral 8 februarie 2024.

Sorin Pușcașu s-a accidentat de-a binelea la picior. Războinicul a dezvăluit că are o gaură în tibie care ajunge până la os. Noaptea trecută a fost cruntă pentru concurent, căci a avut dureri greu de suportat, însă încearcă să rămână pozitiv și să dea tot ce este mai bun pe traseu.

„Cred că e prima noapte în care am dormit foarte rău. În prima noapte în care am ajuns aici a fost rău pentru că a trebuit că mă obișnuiesc cu podeaua care e foarte grea, cu șoldurile, cu tot ce mă apăsa, dar aseară a fost cea mai grea seară, ca să zic așa, pentru că a început să mă doară piciorul de la traseu. M-am accidentat destul de rău, efectiv am o gaură în tibie care este până la os. Tot aștept să se recupereze, să se recupereze, dar în mediul ăsta se recuperează un pic mai greu. Ieri am fost lăsat să intru pe traseu, mi s-a dat acordul, m-am bucurat, am vrut să intru”, a spus Sorin Pușcașu.

Survivor romania all stars episodul 12 de pe 8 februarie 2024

Jador și Zanni se află într-un continuu război și nu pare că vor ajunge la un numitor comun prea curând. Jador a dat cărțile pe față și a spus lucrurilor pe nume, fără perdea. Faimosul a dezvăluit că nu permite nimănui să profite de bunătatea lui.

Maria Lungu, mai directă ca oricând. Războinica a aruncat bomba, fără ca cineva să se aștepte. Aceasta susține că lui Duli i s-au aprins călcâiele după Iancu Sterp.

Maria Lungu, în urma unei discuții cu Duli, a ajuns la concluzia că aceasta îl place pe Iancu Sterp, deși nu a mărturisit cu subiect și predicat că i s-au aprins călcâiele după coechipierul ei.

Maria Lungu a avut mai multe dispute cu Iancu Sterp în competiție și nu poate să spună că îl are la „suflet”.

„Am avut o conversație cu Duli, cred că vede destul de bine cum stă situația, însă nu vrea să recunoască. Părerea mea este că Duli îl place pe Iancu”, a spus Maria Lungu.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 12 in reluare 8 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Zanni nu se lasă mai prejos și continuă să se războiască cu Jador.

Zanni este de părere că Jador vrea să îl elimine din competiție, însă Faimosul nu vrea să îi facă deloc pe plac coechipierului său și continuă seria strategiilor.

”El vrea să mă dea afară, nu vrea să mă mai vadă în viața lui și a recunoscut că a avut coșmaruri cu mine, a recunoscut că mă urăște din tot sufletul, că mă vrea pe mine afară și pe toți cei care susțin ceea ce spun eu”, a spus Zanni despre Jador.

Consiliul din această săptămână a fost deschis de către Daniel Pavel cu un anunț mai puțin fericit. Roxana Nemeș este nevoită să părăsească competiția Survivor All Stars.

Faimoșii au rămas fără cuvinte când au primit vestea că Roxana Nemeș părăsește competiția Survivor All Stars. Din motive medicale, Faimoasa nu poate continua, astfel parcursul ei la Survivor All Stars, sezonul suprem, s-a încheiat.

Roxana Nemeș a ținut să spună câteva cuvinte pe final, fiind extrem de emoționată

„Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare ca să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate”, a spus Roxana Nemeș.

Jador a ținut să îi spună Roxanei că era cea mai sexy din competiție.

„A plecat cea mai sexy”, a spus Jador. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 12 online 8 februarie 2024 complet.