Acces Direct 8 Mai 2024 Online Sezonul 31 Episodul 83

acces direct 8 mai 2024
Au visat să se mute într-o locuință mai spațioasă, dar au avut un șoc, ne spune la acces direct 8 mai 2024. Mioara și Gheorghiță au făcut o înțelegere cu un bărbat pentru o casă la marginea orașului, în Slobozia, dar s-au trezit că au fost țepuiți.

Mioara și Gheorghiță au crezut în 2021 că se vor muta într-o casă mai spațioasă, dar trec printr-un coșmar. Cei doi au decis să cumpere o casă de la marginea orașului, în Slobozia, doar că s-au trezit că, de fapt, bărbatul cu care au făcut înțelegerea nu este proprietarul locuinței.

Acces direct 8 mai 2024 reluare

Acestia au avut încredere într-un bărbat pe care îl cunosc de ani buni că este de bună credință și nu s-au gândit o secundă că le va da țeapă. În 2021, au fost să vadă locuința care nu era terminată și nici amenajată, stabilind că, după ce își vor vinde apartamentul situat într-o zonă bună din Slobozia și că vor cumpăra casa din zona industrială.

„Mie mi-a spus că este proprietarul, noi îl cunoaștem de mult timp, este și arhitect și avea și niște magazine în oraș. Avea vânzătoare cunoștințe de-ale noastre și am mers acolo să vedem casa, cam cât cere (…) Acolo era dumnealui cu soția și încă un bărbat care le îngrija grădina. A rămas să vindem apartamentul nostru, care valora ceva (…) Eu m-am gândit că îmi convine. În 2021, ne-a cerut 35.000 de euro. Avea și 700 și ceva de metri, în Slobozia.

Este și la marginea orașului, unde este și fabrica de ulei, este zona industrială. Noi doar ne-am interesat, nu știam dacă ne permitem sau nu”, a declarat Mioara, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 mai 2024 online.

Acces direct reluare din 8 mai 2024 online, complet mai jos

În 2022, Mioara și Gheorghiță au vândut apartamentul, dar au avut un șoc atunci când au aflat că, de fapt, locuința nu este a bărbatului cu care au făcut înțelegerea. Cei doi spun că trăiesc un coșmar. Pe lângă faptul că au plătit pentru casă 42.000 de euro, au mai și investit în amenajare și s-au trezit că au fost țepuiți. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 mai 2024 online.