Survivor Romania All Stars Epsiodul 49 Complet 7 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

A început cea de-a cincea lună de la fluierul de start la survivor romania all stars episodul 49 complet 7 mai 2024, iar o nouă săptămână în care competiția atinge cele mai înalte limite începe în această seară! Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 49 integral 7 mai 2024.

”Mă gândeam că dacă a plecat un campion, trebuie să se plătească cu aceeași monedă. Parcă a fost karma, simțeam ceva”, va spune Robert Moscalu, discutând despre faptul că Zanni a pierdut Duelul Eliminatoriu de joia trecută. Încă șocat de rezultatul votului de la ultimul Consiliu, Sorin va justifica alegerile făcute: ”mutarea mea cu colanul și cea a echipei este replică la strategia de săptămâna trecută”.

Ce nu știu, încă, toți cei rămași în camp este că Zanni se află în Exil, acolo unde va avea parte de propriile lui provocări: ”e prima dată când experimentez Exilul. Sunt mult mai bine, așa sunt eu, îmi revin repede”. Cum se va descurca el acolo, vom afla în următoarele zile.

În a doua zi de Paște, cei de acasă vor avea parte și de momente încărcate de emoție în show. Daniel Pavel îi va invita pe toți concurenții la masa de Paște și le va da scrisori de acasă care vor scoate la iveală sentimente puternice. ”Cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viața mea, de Paște. Am simțit foarte multă fericire”, va mărturisi Andrei Ciobanu, în timp ce Iancu va admite că: ”aceste cuvinte ne dau putere. Mă iau lacrimile, că sunt om până la urmă”.

Survivor romania all stars episodul 49 de pe 7 mai 2024

Eliminarea lui Zannidache a luat pe toată lumea prin surprindere. Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu sunt de părere că strategiile l-au adus în acest punct.

Membrii tribului Los Bandidos nu știu că Zanni a fost trimis în Exil. Ei bine, aceștia au dezbătut intens eliminarea acestuia. Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu au fost cei mai vocali.

Andrei Ciobanu este de părere că s-a făcut dreptate după plecarea lui Zanni, precizând că acesta avea impresia ca poate manipula pe toată lumea.

„În viață cum îți așterni, așa dormi. Zanni tot ce a făcut, a făcut cu mâna lui, tot ce face el, cred eu, că pleacă dintr-o strategie gândită, dar și dintr-o disperare de a fi printre ultimii, cred că asta l-a împins să facă un gest necugetat. El cumva crede că poate manipula pe toată lumea…”, a spus Andrei Ciobanu. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 49 online 7 mai 2024.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 49 in reluare 7 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

Sorin, de asemenea, consideră că strategia pe care Zanni a făcut-o i-a adus eliminarea.

„Mutarea mea cu colanul și mutarea echipei este fix replică la strategia lor…”, a spus Sorin Pușcașu, la rândul lui. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 49 online 7 mai 2024 complet.

După duelul cu TJ Miles, Zanni a fost eliminat. Ei bine, acesta nu a părăsit competiția definitiv, ci a fost trimis în Exil.

Zanni a mărturisit că îi place să stea singur, însă gândurile l-au năpădit peste noapte. Concurentul a mărturisit că îi lipsește viața din trib, mai ales să gătească alături de coechipierii săi.

„Mi-a plăcut că am stat singur și la cald, aseară, am avut niște gânduri…acum, la rece, sunt mult mai bine, așa sunt eu îmi revin repede. M-am trezit cu foamea, aveam 3-4 linguri de orez, mi le-am făcut…îmi lipsește să gătim împreună”, a spus Zanni, după prima noaptea petrecută în Exil.