Acces Direct 8 Martie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 38

acces direct 8 martie 2024
Un tânăr român este de negăsit de 8 ani, iar despre asta vom vorbii in aceasta editie de acces direct 8 martie 2024! Cîrstoiu Dumitru Neluțu a dispărut, după ce a plecat la muncă în Anglia și ar fi avut legătură cu mafia albaneză. Ce a declarat Liliana, mama lui, în exclusivitate pentru Acces Direct.

O mamă din județul Buzău nu mai are liniște și vrea să știe ce se întâmplă cu fiul ei! Femeia nu a mai vorbit cu băiatul ei de ani de zile și își dorește să știe dacă este în viață.

Acces direct 8 martie 2024 reluare

Liliana a mărturisit că nu l-a mai văzut pe fiul ei de când el avea vârsta de 23 de ani. Femeia nu a mai vorbit la telefonul cu băiatul ei din anul 2019, mai exact de pe data de 10 februarie.

Neluți era atașat de familie și suna des să vorbească cu părinții lui, asta până în anul 2017. De atunci, timp de doi ani, tânărul discuta din ce în ce mai rar cu familia. Ba chiar mai mult, el suna acasă cu număr privat.

Tânărul a plecat în Marea Britanie alături de câțiva băieți și au lucrat cu toții în construcții, asta până când Neluțu și-a dat demisia și a rupt legătura cu ei.

„31 de ani (n.r. vârsta lui Neluțu). Din 2016 (n.r. nu l-a mai văzut fizic), dar l-am mai văzut pe telefon în 2017. (…) A plecat în Anglia. La construcții a plecat. În 2016 a plecat cu niște băieți de aici, cu chemare, că aveau acolo o firmă de construcții. A lucrat cu ei până la un moment dat, a zis că pe urmă s-au despărțit, el a plecat la un alt loc de muncă. Ce mi-au spus și mie băieții (…) În 2019 am vorbit cu el la telefon.

Pe 10 februarie am vorbit cu el. El era angajat ultima oară la o vopsitorie, dar nu știu cum se numea. El era un copil foarte atașat de noi, vorbea cu noi tot timpul, dar în ultimii 2 ani, din 2017 până în 2019, ne suna și la trei luni de zile. Suna foarte rar și începuse să ne sune cu număr privat”, a mărturisit Liliana, mama lui Neluțu, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 martie 2024 online.

Femeii i s-a părut suspect că fiul ei nu o mai suna deloc cu video, așa că l-a întrebat care este motivul. Neluțu se apăra spunând că își pierduse telefonul și avea unul vechi, care nu îi permitea să folosească o astfel de funcție.

„Își făcuse acolo o iubită am înțeles. (…) Cu iubita lui fata mea a vorbit și a zis ca ea nu mai e cu el împreună, ea a venit în țară că a avut mama bolnavă și ea s-a căsătorit”, a adăugat femeia.

Cîrstoiu Dumitru Neluțu și-a făcut și o iubită în Marea Britanie, însă s-ar fi despărțit înainte de dispariție.

Acces direct reluare din 8 martie 2024 online, complet mai jos

O femeie și-a lăsat fetițele acasă și ar fi fugit cu vecinul tinerel! Gigi a iertat-o de mai multe ori pe fosta parteneră de dragul copiilor, iar acum trebuie să aibă grijă și de prima fiică a ei, care a fost făcută cu alt bărbat. Ce a mărturisit, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Gigi, în vârstă de 40 de ani, vrea să se facă dreptate, după ce fosta lui parteneră a plecat de acasă și nu s-ar mai fi interesat de fetițele ei! Bărbatul din Giurgiu face acuzații grave împotriva femeii.

În exclusivitate pentru Acces Direct, Gigi a mărturisit că fosta lui parteneră avea vârsta de 17 ani atunci când au intrat într-o relație, iar el 33 de ani. Bărbatul a văzut-o pe femeie când își ținea fiica de trei luni în brațe și voia să plece înapoi acasă la Vaslui, moment în care i-a propus să meargă la el.

Gigi a recunoscut că a lovit-o pe fosta lui parteneră, asta după ce a iertat-o că l-a înșelat. Femeia a plecat de mai multe ori de acasă, iar în urmă cu câțiva ani a avut o relație chiar cu nepotul bărbatului.

Bărbatul vrea ca femeia să le plătească pensie alimentară fetițelor, asta pentru că nu le-ar fi trimis deloc bani, chiar dacă ar fi la muncă în străinătate. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 martie 2024 online.