Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 3 Episodul 9 de pe 7 Martie

lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 de pe 7 martie 2024
Ema o acuză pe Sia de furt, iar Alice și Gianni fac încă o dată front comun in lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 de pe 7 martie 2024. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 de pe 7 martie 2024, integral…

Lia și Petru se ascund pentru a petrece câteva momente împreună. „Nu avem mult timp. Le-am zis că merg până la Elena”, îi spune Lia soțului său. „Dacă vine Dana?” „Nu vine”, îi răspunde Petru.

„Degeaba s-a certat cu ea dacă nu stă pe-acasă”, spune Alice. Otilia este de părere că ar putea fi prins cu munca. „De când e cu Lia nu se mai ocupă de afaceri”, spune Alice. „Și tu spuneai că eu sunt ăla care nu muncește”, intervine Andi. „N-are niciun efect. Nu face nimic. Nu zice nimic. Se gândește doar la aia”, continuă Alice. „Așa era și după mine când am intrat în comă?” „Normal, suferea”, răspunde Otilia.

„Suferea pentru că se simțea vinovat”, susține Andi. „Nu trebuie să mă mai minți, că știu și eu adevărul”, îi spune Alice mamei sale. „Aveți nevoie de timp să vă redescoperiți unul pe altul”, continuă Otilia. „Iar îi bagi prostii în cap?” intervine Andi. „Eu te ajut cum pot, dar n-aș vrea să suferi. Dacă Petru se împacă iar cu Lia?” întreabă Otilia. „Știu că există riscul ăsta, dar n-am cum să nu încerc”, susține Alice.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 de pe 7 martie 2024

Carla merge la Elena pentru a o lua acasă pe Lia, însă femeia îi spune că nu este. „Poate s-a văzut cu Petru. Poate se împacă”, spune ea. „Da, poate…” spune Carla.

Pavel și Gabi sunt îngrijorați pentru că n-au găsit-o pe Roxi. „Trebuie să se asumăm greșeala asta!” spune Pavel. „Ție ți-e ușor să spui asta, Pavel. Ți-e ușor pentru că tu ai vrut mereu să scapi de Roxi”, răspunde Gabi.

„Cum să spui așa ceva?!” spune Pavel. „Crezi că mie nu-mi pare rău că s-a întâmplat asta?” plânge Gabi. Cei doi sunt întrerupți de Fabian care este însoțit de Roxi. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 online 7 martie 2024, care poate fi vazut mai jos in reluare!

„Bine că n-am intrat peste voi”, spune Dana amuzată. Lia este nevoită să-i spună adevărul verișoarei sale. Ea și Petru îi povestesc planul pentru a afla adevărul de la Gianni. „Nu v-ați certat și nu v-ați despărțit”, spune Dana. „Încercăm să-l prindem pe Gianni”, începe Lia. „N-am cum să mă supăr că vă iubiți, dar puteați să-mi spuneți să nu-mi fac griji”, continuă Dana.

Lia se pregătește să plece pentru a nu da de bănuit, însă Petru dorește să mai stea puțin împreună. „Tu ești acasă pentru mine”, îi spune el.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 complet 7 martie 2024 poate fi vizionat mai jos in reluare

„Simt așa că ai ceva”, îi spune Carla, care crede că e mai mult decât tristețe. „Te-ai împăcat cu Petru?” Lia o asigură că nu o minte. „Toată viața am fost mințit și sper ca măcar tu să fii sinceră cu mine”, spune Carla.

„Chiar dacă avem același sânge, nu am copilărit împreună, nu avem amintiri împreună, nu avem nimic. Nu ne leagă nimic”, spune Sia, după ce Petru crede minciunile Emei. „Nici măcar nu mă cunoști.”

„Dar vreau să te cunosc”, dezvăluie Petru. „Ce-ți liăsește?” „Tu chiar nu-ți dai seama că nu mă vrea nimeni aici?” întreabă ea. „Orice aș face (…), toată lumea mă respinge. (…) Erați deja o familie când am venit.” „Eu nu te resping”, îi spune Petru. „Și când tu n-o să fii aici?” întreabă ea. „Mă suni și-o să fiu aici”, răspunde Petru. „Sunt acolo pentru tine.”

„De ce faci asta? Nu trebuie să ai grijă de mine doar pentru că avem același tată. Știu și eu că n-a însemnat nimic pentru tine”, continuă Sia. „Am aflat și eu ce a făcut.” „Nae a încercat să se schimbe”, spune Petru. „El ți-a vrut binele.” „Eu chiar încerc”, mărturisește Sia. „Știu cât de important e în viață să nu fii singur.” Otilia îi întrerupe și îi propune lui Petru să iasă la masă împreună cu Robi și Alice. Petru acceptă.

„Nu faci tu asta pentru mama ta?” îl întreabă ea. „Ne scoți pe mine și pe Robi la masă?” îl întreabă Otilia pe Andi, după ce Petru acceptă propunerea ei. Andi este confuz și vrea să afle ce pune la cale. „Ce crede că obține cu asta?” întreabă Toni. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 de pe 7 martie 2024