Acces Direct 9 Februarie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 25

acces direct 9 februarie 2024
Cătălina și Culiță ne povestesc la acces direct 9 februarie 2024 ca au fost împreună în urmă cu câțiva ani, dar femeia susține că ar fi fost alungată împreună cu fiul ei, la câteva zile după ce copilul a venit pe lume. De atunci, au trecut șase ani în care a tot încercat să îl convingă pe fostul iubit că băiatul este al lui.

Aceasta spune că a ajuns la capătul puterilor, după ce ar fi fost alungată de fostul iubit din casa în care locuiau împreună, pe motiv că fiul nu ar fi al lui. Femeia spune că a tot încercat să îi dovedească lui Culiță că este tatăl copilului, dar în zadar, asta pentru că fostul partener nu ar fi vrut să audă că are încă un copil.

Acces direct 9 februarie 2024 reluare

Primele probleme între Cătălina și Culiță au apărut la scurt timp după ce s-a născut fiul lor. Femeia a ajuns la spital pe când era însărcinată în șapte luni și a născut un copil sănătos, dar care nu ar fi fost recunoscut de tată. Totul ar fi pornit de la spusele fratelui lui Culiță, care ar fi reușit să îl convingă că bebelușul nu este al lui. De atunci, au trecut șase ani și situație a rămas în același stadiu.

Cătălina spune că a fost nevoită să își crească singură copilul, asta după ce tatăl micuțului nu l-ar fi recunoscut. Pe baza acestui motiv, Culiță i-ar fi spus că nu are de ce să contribuie financiar la creșterea unui copil care nu este al lui. De gura lumii, bărbatul i-ar fi dat bani Cătălinei, dar sumele ar fi prea mici, acuză Cătălina, în contextul în care, spune femeia, copiilor lui Culiță dintr-o relație anterioară nu le lipsește nimic. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 februarie 2024 online.

Culiță a răspuns acuzațiilor, după ce fosta lui iubită, Cătălina, l-a acuzat că nu s-ar implica în creșterea copilului. Băiețelul a fost, într-un final, recunoscut de tată, doar că bărbatul nu ar vrea să contribuie financiar, spunând că nu este fiul lui.

Cătălina a povestit în ediția din această seară de la Acces Direct că tatăl fiului ei nu s-ar implica în creșterea copilului, totul pornind de la spusele fratelui, care, în urmă cu șase ani, l-ar fi sfătuit să nu recunoască băiețelul, pe motiv că nu este al lui. Copilul are un tată în acte, doar că bărbatul nu ar vrut să contribuie financiar, deși Cătălina spune că este fiul lui.

Acces direct reluare din 9 februarie 2024 online, complet mai jos

Culiță are o versiune diferită a poveștii și spune că a recunoscut copilul, dar și că, în același timp, și-a dorit să contribuie la creșterea micuțului. Bărbatul o acuză pe fosta iubită că nu ar fi avut grijă de băiatul din fosta lui relație și că l-ar fi bătut, iar astfel de episoade ar fi avut loc pe când el era plecat la muncă, în Arad, unde era cioban.

Culiță spune că a venit imediat acasă, după ce un vecin i-a spus ce s-a întâmplat în locuința lui și că băiatul ar fi fost lovit de mamă. Ba mai mult, bărbatul face acuzații mult mai grave, spunând că, pe lângă violență, femeia ar fi fost nepăsătoare și atunci când copilul a dormit afară, în gunoi, de teamă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 februarie 2024 online.