Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 1 Online 9 Februarie

romanii au talent sezonul 14 episodul 1 online

Grupul “Izvorasul” de la romanii au talent sezonul 14 episodul 1 online 9 februarie 2024 ​Sunt un ansamblu cu istorie și cu multe realizări de-a lungul timpului. În 2008 au participat la o competiție mondială numită „Jocurile Delfice”, unde au fost în competiție cu alte 20 de tări și au reușit să câștige medalia de aur.

Au colaborat cu mulți artiști de renume din România, însă de departe, cea mai importantă colaborare a fost cu Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii”.

Ansamblul de dans popular „Izvorașul” a încins o horă de zile mari pe scena talentelor, ia jurații au rămas uimiți. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 1 de pe 9 februarie 2024.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 1 reluare 9 februarie 2024

Shannon și Philippe au început să performeze împreună din 2015. Ei nu sunt parteneri doar pe scenă, ci și în viața personală.

​Philippe a absolvit Școala Națională de Circ din Montreal în 2007, specializându-se în hand to hand, un număr care i-a adus o medalie de bronz la Festivalul „Cirque de Demain” din 2009. A petrecut următorii patru ani și jumătate realizând spectacole în toată Europa și America de Nord.

Shannon și-a început cariera ca artist aerial, concentrându-se pe duo trapez. Ea a câștigat premiul pentru jurnaliști la Festivalul International „Circo Latina” în 2010 și medalia de bronz la „Festivalul Internațional de Circ Wuqiao” în 2011.

Dacă ar câștiga Românii au talent, ar cheltui o parte din bani pentru recondiționarea unei case vechi pe care au cumpărat-o recent. Duo Pile Ou Face au oferit un număr uimitor de sway-pole pe scena talentelor. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 1 de pe 9 februarie 2024 fara reclame.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova, va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat: ”ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent”.

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel. ”În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut”, va spune Mihai Bobonete, în timp ce Andra va menționa că: ”nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron”.

În 2007, Alex s-a angajat la primul club de comedie din România, Cafe Deko, fiindcă voia foarte mult să vadă show-uri de stand-up comedy și la momentul respectiv nu prea își permitea să cumpere și bilet.

În 2014 a început să facă stand-up la Club 99, unde și lucra din 2009. Au urmat câțiva ani în care a urcat mult pe scenă și a deschis show-uri pentru cei mai mari comedianți din România, cărora le mulțumește ori de câte ori are ocazia.

A fost pentru mult timp a „4-a roată de la tricicletă”, pe lângă Teo, Vio și Costel, și este foarte recunoscător pentru această experiență.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 1

Tom Wouda a început să cânte la pian când avea 6 ani. Era atras și de magie, așa că a început să facă trucuri la vârsta de 9 ani. Vedea la televizor diverși magicieni, iar ei i-au devenit sursă de inspirație. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 1.

​La început, a învățat bazele magiei pe cont propriu, apoi s-a alăturat echipei franceze de magie, ceea ce i-a permis să-și pună în valoare talentul pe scenă.

La 15 ani a reușit să apară în deschiderea spectacolelor pentru Dani Lary, dar acela a fost doar începutul călătoriei sale.