Acces Direct 9 Ianuarie 2024 Online Sezonul 31 Episodul 2

acces direct 9 ianuarie 2024
In editia de astazi la acces direct 9 ianuarie 2024 online aflam ca un bărbat în vârstă de 75 de ani a dispărut de acasă în urmă cu o lună. Nepotul său a venit la Acces Direct și a vorbit despre dispariție unchiului său, deoarece nu mai știe nimic de el. Dinuț Victor ar fi plecat în Craiova pentru plata unei datorii. Dinuț Victor este un bărbat în vârstă de 75 de ani care a dispărut de acasă în urmă cu o lună. Locuia singur în satul Gebleşti, din comuna Carpen, județul Dolj, iar nepotul îl caută cu disperare.

Bărbatul a dispărut la o zi distanță după ce a luat pensia. Acesta este căutat de nepotul său care a venit din străinătate pentru a-l găsi, după ce propria familia l-a dat uitării. Dinuț Victor ar fi plecat la Craiova pentru a lăsa o datorie, iar din data de 6 decembrie nu se mai știe nimic de el.

Acces direct 9 ianuarie 2024 reluare

Nepotul bărbatului este disperat și nu mai știe nimic de soarta unchiului. După ce a apelat la autorități, poliția l-a căutat în zonă, dar nu l-au găsit. Organele competente au mers la fosta soție a lui Dinuț Victor de care a divorțat în urmă cu 30 de ani. Femeia nu știa nimic despre el, mai ales că cei doi nu erau în relații bune, iar ultima dată când s-au văzut a fost în 2022.

”Dimineața, înainte să plece s-a întâlnit cu cineva. A spus că se duce să ducă o datorie, nu a înțeles la cine. Banii îi aducea poștașul. Poliția a mers la fosta soție, cu care nu mai stă, iar declarațiile nu i-au ajutat”, a spus nepotul său la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 ianuarie 2024 online.

Barbatul a avut patru copii și mai trăiesc doar doi băieți, iar aceștia nu sunt interesați de soarta tatălui lor. Ei s-au întâlnit în urmă cu mai mulți ani, însă, relațiile nu au mai fost apropiate.

Acces direct reluare din 9 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Matei, unul dintre copiii supraviețuitori de la Ferma Dacilor, a transmis un mesaj sfâșietor de adio pentru tatăl lui, Lucian, dar și pentru frații lui. Doar el și mama lui au scăpat cu viață din infern. Ferma Dacilor a devenit scena unei tragedii care a îndoliat o țară întreagă, lăsând în urmă o rană adâncă în inimile familiilor îndurerate. În infernul dezlănțuit la această pensiune, opt vieți nevinovate au fost curmate.

Lucian, un tată devotat, și-a văzut soția și pe fiul lui, Matei, în viață, dar cu urme adânci de arsuri. Luca, Petru, copiii care nu au supraviețut, erau fotbaliști talentați, amândoi având un viitor promițător în sport.

Îndemnat de soție, Lucian a decis să intre înapoi în pensiune în încercarea disperată de a-și salva ceilalți doi fii. Din păcate, sacrificiul suprem al lui Lucian a avut un sfârșit tragic. Tatăl, un erou, a căzut și el victimă flăcărilor devastatoare, lăsând în urmă o familie distrusă. Astfel, Matei și mama lor au rămas singurii supraviețuitori ai acestei tragedii cutremurătoare.

De pe patul de spital, Matei a transmis un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook, aducând omagiu și exprimând durerea imensă pe care o simte. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 ianuarie 2024 online.