Poftiti In Dobrogea Episodul 2 Reluare 9 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 10 poftiti in dobrogea emisiune in reluare integral

A doua ediție a noului sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea episodul 2 reluare 9 ianuarie 2024 îi surprinde pe Liviu și Andrei care s-au gândit să îi dea bătăi de cap lui nea Mărin. Plecați pe barcă, nea Mărin și echipa sa au fost surprinși în largul Deltei Dunării de către Liviu și Andrei care au venit în propria sa barca cu viteză pentru a-i ataca. Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 2 online 9 ianuarie 2024.

Fiind obișnuit cu comportamentul celor doi, coregraful a decis că este un moment bun să riposteze și astfel, a scos praștia pe care o ține mereu cu el în buzunar. Deși, nea Mărin a luat pietre pentru a le folosi, s-a lăsat convins de echipă că este mai bine să arunce cu gheață în loc de pietre, fiindu-le milă de băieți.

Poftiti in Dobrogea Episodul 2 de pe 9 Ianuarie 2024

Nebunia a început rapid, timp în care Liviu a aruncat cu o sticlă în barca lui nea Mărin, iar el tot arunca cu gheață folosindu-se de praștie până în momentul în care a decis să apeleze la vâslă pentru a-i îndepărta pe băieți.

Liviu și Andrei au plecat într-un final către barca lui Rikito, iar nea Mărin i-a urmărit pentru a se răzbuna și astfel, se ajunge la o nouă confruntare în larg. Lupta escaladează și începe să se arunce cu bucăți mari de gheață, pietre și chiar pești.

Andrei Ștefănescu a aruncat direct în piciorul Taniei, iar actrița i-a amenințat: „Feriți-vă de mine!” Singura mulțumire a fost că nu l-a lovit pe Cătălin Moroșanu, de care Andrei a arătat o oarecare teamă față de kickboxer.

Ne-a Mărin s-a decis să facă pace, iar Liviu nu a vrut să-l lase pe nea Mărin nepedepsit așa că i-a furat pălăria pe care a scăpat-o imediat în larg din cauza vântului.

Cu toate acestea, a reușit să o recapete, dar nea Mărin s-a supărat destul de tare. Într-un final, Liviu a decis să îi ofere pălăria pe care i-a aruncat-o în loc să i-o înmâneze și care a căzut bineînțeles, din nou în apă.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 2 reluare 9 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

Echipele s-au format doi câte doi în cazul lui Liviu și Tania și Andrei cu Paula, iar Moroșanu, Cristi și Rikito într-o singură echipă.

Ajunși la fabrică, Andrei, Paula și Tania se îmbracă cu echipament specific, timp în care Liviu evită acest lucru motivând că trebuie să aibă grijă de Andrei care are o problemă medicală. Domnul care îi instruia auzid de o boală, a menționat faptul că cei care suferă de anumite boli nu au voie sa intre în bucătăria de lucru.

Auzind cele spuse, Liviu a început să se prefacă că tușește și astfel cei doi au reușit să scape de muncă. Andrei a început să strige „Medic, medic!” încercând să-i intre în joc lui Liviu. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 2 online 9 ianuarie 2024 complet.