Acces Direct 9 Mai 2024 Sezonul 31 Episodul 84

acces direct 9 mai 2024
Astazi in cadrul celei mai noi editii acces direct 9 mai 2024 ca i-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are vârsta de 62 de ani, doi copii și locuiește în Vaslui. Femeia are o poveste de viață cutremurătoare. Iată ce a pățit aceasta, dar și ce a pățit la Acces Direct!

Mariana susține că a născut un copil sănătos în anul 1989 și a și plecat cu el acasă de la spital. După o perioadă scurtă de timp, câteva luni, o asistentă s-a dus la ea și i-a spus că acel copil este bolnav și trebuie să-l ducă de urgență la spital.

Femeia nu și-a revenit după naștere, astfel că și-a lăsat copilul să ajungă în spital, doar că nu s-a mai întors la ea. Ea a făcut un drum spre spital, pentru a vedea care e situația cu bebelușul ei și i s-a spus că acesta a murit.

Acces direct 9 mai 2024 reluare

La 7 ani distanță de la care a luat copilul decedata casă și l-a îngropat, Mariana a aflat lucruri cutremurătoare. În aceste momente, femeia își caută cu disperare copilul.

„Eu am născut în 1989, la termen, la 9 luni. L-am născut la Huși, am venit acasă, am stat o lună jumate acasă, după care m-am trezit cu doamna asistentă, care mi-a zis că e bolnav copilul. Bebelușul nu avea nimic, mânca, dar l-a luat într-o pătură, l-a dus la dispensar și după de acolo cu salvarea la spital. După 2,3 zile m-am dus la Huși și acolo mi-a zis doctorul că l-au luat ca să-l dea la stat, că eu nu am posibilități să-l cresc.

Am plecat acasă, iar a doua oară m-am întors la spital și au zis că e bolnav. Eu m-am dus iar cu o mătușă, că am vrut să-l botez, iar acolo mi-au zis că a murit. Am întrebat de ce nu m-au sunat, apoi am venit acasă, m-am împrumutat de bani, l-am luat acasă și l-am îngropat”, a povestit ea. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 mai 2024 online.

La mai mulți ani distanță după această tragedie, Mariana a aflat că bebelușul îngropat nu este al ei. Femeia a avut un șoc în momentul în care a aflat totul, iar de atunci încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Acces direct reluare din 9 mai 2024 online, complet mai jos

„După 7 ani, când să-l dezgrop, m-am dus la cumătra mea, dar atunci nu mi-a zis nimic. În 2019 m-am dus iar la ea și băiatul ei a întrebat-o ce a făcut cu copilul meu. Nu am zis nimic atunci, că mi-a fost frică să nu iau bătaie. Au trecut 3, 4 ani și apoi s-a întâmplat cu accident cu ea, iar atunci mi-a spus că băiatul pe care l-am avut și l-am îngropat nu e al meu, iar al meu e în viață”, a declarat femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 mai 2024 online.