Survivor Romania All Stars Epsiodul 50 Integral 8 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Distracția se încheie la survivor romania all stars episodul 50 integral 8 mai 2024, iar lupta devine mai puternică ca nicicând. Pe teren, concurenții vor lupta pentru colanul de Imunitate, simbolul care aduce liniștea în Consiliu și care dictează modul în care se scrie strategia săptămânală la vot! Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 50 integral 8 mai 2024.

”Suntem într-o postură foarte dificilă, e clar că unul dintre noi va fi la nominalizare”, va mărturisi Ștefi Stănilă, înainte de joc. Ea și TJ Miles, foștii Faimoși, simt că pericolul de a pleca acasă este tot mai ridicat. Au forța să câștige diseară și să-și câștige puțină siguranță?

Departe de camp, dar conectat spiritual la ceea ce se întâmplă, Zanni va continua să ofere declarații încărcate de sinceritate și emoție: ”finala trebuie să fie între titani, cei mai grei. Și o să mă ocup de asta… mi-am pus sufletul aici și vreau să primească fiecare ce merită”.

Survivor romania all stars episodul 50 de pe 8 mai 2024

Au mai rămas opt concurenți în lupta pentru marele premiu și pentru trofeul sezonului suprem Survivor All Stars.

Unul se confruntă cu provocările unui Exil extrem de complicat. E vorba de Zanni, care e cât se poate de sincer, dar și tot mai ambițios:

Mi se pare o oportunitate să te creadă toată lumea eliminat, mi se pare tare că toți au recunoscut că sunt cel mai bun când am plecat. (…) Și când mă întorc…

M-am simțit trădat ca la prima dragoste. M-am îndrăgostit de o fată când eram mai mic, fata aia și-a bătut joc. Exact așa m-am simțit și acum când mi-am rupt capul pentru echipă. Am făcut o strategie colaterală nu ca să dau pe cineva afară, ci ca să o protejez pe Ana. Ana care oricum a cedat, din toate punctele de vedere….

L-am văzut pe TJ destul de nemulțumit de faptul că Ștefania a plâns pentru mine. De ce să fii, vărul meu, nemulțumit!? De ce să nu înțelegi că am fost eu, Ana,  Ștefi și abia după ai fost și tu. Cum poți să îmi întrebi tovarășele, surorile, de ce plâng pentru mine. (…) TJ a încercat să mi le ia pe fete, să rămână el cu ele. (…) Spunea că suntem frați. Un frate se comportă ca un frate.  Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 50 online 8 mai 2024.

Și Ștefania Ștefan, credeam că e loială față de echipă, dar dacă și-a pupat brățara înseamnă că voia să câștige ea. De ce să pupe brățara? Sau măcar o pupa când ajungea în camp. (…) Eu știu că pupa brățara când câștiga. (…) Dacă vrei în finală, să vrei cu cei mai buni, dacă crezi că meriți în finală. 

În același timp, în timp ce Zanni se descurcă așa cum poate de unul singur, norocoșii câștigători ai Recompensei se simt extraordinar într-o excursie cu elicopterul în Las Terrenas, cu o cazare de lux cu multă mâncare și cu pregătiri pentru o vizită pe mare în care pot vedea balenele. 

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 50 in reluare 8 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

Survivor ALL STARS 2024 este una dintre cele mai așteptate emisiuni de anul acesta. Noul sezon, așa cum îi spune și numele, este dedicat celor mai buni concurenți din toate sezoanele. Lupta dintre Faimoși și Războinici va fi mai acerbă ca niciodată. Au mai rămas doar câteva zile până când emisiunea va fi difuzată pe TV, iar programul de difuzare a fost comunicat fanilor.

Survivor este una dintre cele mai longevive și cele mai de succes emisiuni de la pro. Formatul a înregistrat audiențe record, iar asta i-a făcut pe producători să mai vină cu un sezon. De data asta, sezonul este cu totul și cu totul special, iar asta pentru cei mai buni concurenți din toate timpurile au plecat deja la Survivor ALL STARS 2024. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 50 online 8 mai 2024 complet.