Acces Direct de pe 1 Decembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Nicolae Furdui Iancu își aduce cu drag aminte de copilărie la acces direct 1 decembrie 2023. Artistul și-a petrecut primii ani din viață la țară, alături de bunici. Născut într-o familie modestă, dar cu frica lui Dumnezeu, interpretul de muzică populară spune că le datorează totul părinților lui, care i-au îndreptat pașii către a-și îndeplini visul.

Acesta a primit echipa Acces Direct în casa lui de la Alba Iulia, casa unde are o mulțime de amintiri pe care le rememorează cu drag, mai ales în prejma sărbătorilor de iarnă și în special de 1 Decembrie.

Interpretul de muzică populară spune că de mic și-a văzut familia cât de atașată era de tot ceea ce înseamnă România, asta și datorită faptului că și-a petrecut primii ani din viață la țară în special. Artistul a povestit că provine dintr-o familie simplă, iar tatăl lor era singurul care lucra, în timp ce mama se ocupa se creșterea lui și a surorii sale.

Acces direct 1 decembrie 2023 reluare

Roxana spune că de mică a fost o fire curioasă și că și-a dorit să facă ceva diferit. Să devină șoferiță pe camion a fost una dintre marile ei dorințe, care a devenit realitate în urmă cu trei ani, de ziua ei de naștere. Roxana are 25 de ani, iar în ultimii trei ani este mai mereu plecată în toată lumea. Tânăra spune că nu și-a dorit să aibă o meserie clasică, ci și-a dorit să facă ceva diferit, chiar dacă recunoaște că începutul nu a fost lipsit de provocări.

Prima zi pe camion ca angajat al unei firme este un moment special, asta pentru că a avut loc la o zi distanță după ce împlinise 22 de ani. Tânăra spune că, deși și-a dorit să facă asta mereu, au existat și momente dificile, mai ales din cauza celor care au încurajat-o să își aleagă un alt job. Roxana spune că și soțul este șofer pe camion și că îi este mai ușor de când au decis să își urmeze amândoi visul. Cel care a crezut primul că va reuși să devină șoferiță pe camion a fost cel care avea să îi devină partener. Tot alături de el a devenit virală pe TikTok, acolo unde amândoi postează imagini din pauzele dintre curse. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 decembrie 2023 online.

Cătălin susține că a fost furat din spital de o femeie, cea care avea să îi devină mamă adoptivă. Ajuns la 33 de ani, tânărul vrea să își cunoască familia adevărată, despre care nu are prea multe informații și nici sprijinul celor care i-au devenit părinți încă din primele zile de când a venit pe lume.

Cătălin s-a născut la Maternitatea Bucur din Capitală, pe 16 februarie 1990. Tânărul spune că mama lui naturală nu ar fi avut posibilități pentru a-l crește și că l-ar fi adus pe lume pe când era minoră, așa că, l-ar fi abandonat în spital, de unde a fost furat de o altă femeie, căreia îi murise bebelușul.

Acces direct reluare din 1 decembrie 2023 online, complet mai jos

La mai bine de trei săptămâni de la moartea lui Adrian Kreiner, există o mulțime de întrebări cu privire la modul în care au acționat atacatorii. Doi dintre ei ar fi plecat din țară imediat după ce au aflat că milionarul a murit, în timp ce altul ar fi rămas în România și tot la el s-ar afla și ceasurile. Cosmin Zuleam, liderul grupării, a mai avut probleme cu legea și în trecut, iar el ar fi fost cel care a rămas în țară, imediat după jaf. În tot acest timp, ceilalți doi atacatori ar fi încercat să se facă nevăzuți, ca mai apoi să plece în străinătate. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 decembrie 2023 online.

error: Nu copiați de pe acest site!