Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 13 Integral 1 Decembrie

vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 de pe 1 decembrie 2023

Sandro Machado din echipa Irinei Rimes a deschis seara românească la vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 integral 1 decembrie 2023 primul LIVE cu celebra piesa a lui Dan Spătaru: „Drumurile noastre”.

​„Mă simt foarte bine aici! Mă simt român… român-brazilian. Vreau să cânt pentru toată lumea! Doamne ajută! O să fie bine”, a spus Sandro înainte de a urca pe scenă. „N-o fi el român în acte, dar e român la suflet”, a adăugat Irina Rimes

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 de pe 1 decembrie 2023

Sandro Machado are 36 de ani, provine din Brazilia, dar este mutat în Timișoara de câțiva ani. Pe plan profesional, el este fost cântăreț de operă și actual contabil.

Tânărul de 36 de ani are o poveste de viață extrem de interesantă, acesta plecând din Brazilia pentru un master în Germania, iar ulterior a ajuns în România și s-a angajat ca economist contabil. Totuși, muzica a rămas în sufletul lui, iar la audițiile pe nevăzute de la Vocea României a întors toate scaunele.

„Felicitări! Surprize ca tine ne fac show-ul să meargă mai departe”, a spus atunci Tudor Chirilă. În final, Sandro Machado a ales să meargă mai departe alături de Irina Rimes.

​„Vreau ca Vocea României să-mi schimbe viața!”, a spus concurentul la testimoniale. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 de pe 1 decembrie 2023.

În prima ediție LIVE Vocea României, Delia Constantin, din echipa Irinei Rimes, a emoționat întreagă audiență cu interpretarea piesei ”Mulțumesc, iubită mamă”.

​Antrenorii Vocea României s-au emoționat în egală măsură.

Irina Rimes: ”Eu am plâns prima oară când ai cântat piesa asta… Îți mulțumesc pentru momentul ăsta și pentru că ai cântat pentru toate mamele care se uită în seara aceasta la noi”.

Delia Constantin are 18 ani, este din București și studiază la Colegiul de Muzică „George Enescu”. Muzica este cea mai mare pasiune a Deliei, iar participarea la Vocea României reprezintă un pas foarte mare pentru ea. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 complet 1 decembrie 2023.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 de pe 1 decembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Tânăra a impresionat cu vocea ei încă de la audițiile pe nevăzute, când Irina Rimes s-a pus în genunchi pentru a o convinge să vină la ea în echipă.

Vocea ei a întors trei scaune, iar bătălia s-a dat între Smiley, Irina și echipa formată din Horia Brenciu și Theo Rose. Delia a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

La battle-uri, Delia a făcut-o mândră pe Irina Rimes. Tânăra a cântat cu Diana Vornicu, iar antrenoarea a ales să meargă mai departe cu Delia.

Și-n etapa knockout-urilor, Delia a avut un moment remarcabil și a reușit să ajungă în primul LIVE de la Vocea României Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 online 1 decembrie 2023.