Acces Direct de pe 1 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale

S-au aflat noi detalii în cazul Mariei la acces direct 1 noiembrie 2023, femeia agresată de șeful soțului ei. Bărbatul i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale în schimbul unei sume de bani, mai ales că situația sa financiară nu ar fi una bună. Soția presupusului agresor mărturisește că femeia minte și nimic nu ar fi adevărat.

Maria a trecut prin momente dure și a fost victime unei agresiune sexuale. Agresorul este chiar șeful soțului său, bărbatul fiind rugat să o ducă până la școală pentru a ridica actele copiilor.

Acces direct 1 noiembrie 2023 reluare

Femeia a mers cu șeful soțului ei la bancă pentru a ridica un card, apoi a mers la școală și nimic nu prevestea ce urma să se întâmple. Femeia a simțit că bărbatul i-a pus gând rău și după ce a ajuns la școală, i-a trimis un mesaj prin care îi spunea că mai durează, astfel el putea să plece.

În schimb, bărbatul i-a cerut să coboare la mașină și după ce s-a urcat, ar fi blocat ușile, apoi a agresat-o. Acesta i-ar fi oferit cardul în schimbul întreținerii de relații sexuale. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 noiembrie 2023 online.

”A început să-mi zică dacă vreau să întrețin relații sexuale cu el. Apoi a scos un card, era de culoare albastră și mi-a zis că dacă nu-l cred că-mi va da bani, să iau cardul și scot eu, că poate am nevoie, că am șase copii, că sunt săracă. I-am spus că dacă sunt săracă, nu mă prostituez pentru bani. M-a sărutat cu forța și mi-a ținut mâinile la spate. În partea dreaptă, unde stăteam, nu mă puteam da jos pentru că era rupt mânerul de la ușă”, a spus Maria la Acces Direct.

Maria a mers la poliție a doua zi și a depus certificatul medico-legal pe care l-a primit. Femeia avea mai multe răni și zgârieturi, în urma agresiunii cu șeful soțului său.

Partenerul său nu a încurajat-o să meargă la poliție pentru că șeful său are relații și nu s-ar fi schimbat nimic. Ei bine, s-a început o anchetă după ce a depus plângerea. Maria își amintește că bărbatul a vrut să meargă pe un drum ocolitor prin pădure, însă ea a refuzat.

Acces direct reluare din 1 noiembrie 2023 online, complet mai jos

”Am certificatul în casă, am depus la poliție o copie. (…) M-am gândit tot timpul dacă acceptam să mergem pe variantă ce mi se întâmplă. El pe acolo a vrut să meargă, eu am zis că nu, să mergem pe drumul acesta. El avea gândul ăsta să mergem pe acolo că nu mai sunt case”, a mai spus Maria.

Soția agresorului sare în apărarea bărbatului și spune că Maria minte și nu este nimic adevărat. Aceasta i-a propus partenerului ei să o ducă pe femeie la bancă și la școală pentru că altfel ar sta plecată prea mult timp, lăsându-i pe copii singuri.

Ea susține că soțul ei s-a întors acasă cât timp Maria era la bancă. Femeia ar fi spus că are cu cine să meargă acasă, fiind implicat un alt bărbat. În ceea ce privește zgârieturile, soția agresorului spune că ar fi din partea altei persoane. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 noiembrie 2023 online.