Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 23 de pe 1 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
În episodul de astazi seară in las fierbinti sezonul 24 episodul 23 online 1 noiembrie 2023, aventurile fierbințenilor continuă! Robi va spune lucrurilor pe nume și va face public motivul pentru care Vasile a câștigat premiul: „De asta a bătut domnul primar recordul ăsta… că freacă menta!”. Rămâne de văzut ce reacție va avea Vasile la auzul acestor vorbe. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 23 de pe 1 noiembrie 2023.

Firicel va încerca să o impresioneze pe cea care a venit până în Fierbinți pentru a-i vizita pe el și soția sa. Cum? Se va da drept patronul cârciumii lui Bobiță. Dacă ea va mușca momeala sau nu, vom afla în câteva ore.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 23 de pe 1 noiembrie 2023

Marți seară, românii s-au bucurat de fiecare minut din serialul lor preferat și au trăit alături de Vasile, Robi, Aspirina, Firicel și ceilalți locuitori din sat cele mai amuzante întâmplări. Episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

​Primarul din Fierbinți a fost extrem de încântat să afle că este câștigătorul a 5.000 de euro pentru recordul de cele mai multe jocuri Solitaire câștigate. Însă bucuria i-a fost repede spulberată de Aspirina: „Ce o să zică lumea, presa când o să afle că tu ai 1.523 de ore jucate pe banii contribuabililor?”, l-a întrebat aceasta. Tot ea a venit cu soluția salvatoare: Vasile le poate spune reprezentanților Solitaire că Aspirina este cea care a bătut recordul… totul pentru jumătate din premiu.

Firicel urma să primească o vizită din partea unei cunoștințe, pe care voia să o impresioneze. Prin urmare, s-a dus la Brânzoi pentru a-i cere cu împrumut un porc, un vițel, 10 găini… iar acesta era dispus să i le dea, însă în schimbul a câtorva ore de muncă: „Un șanț de aici până în grădină, că vreau să trag o țeavă cu apă ca să ud roșiile.

Tu vrei să-ți dau porcul pe degeaba? Ți-l vând. Sapă șanțul și-ți dau bani”, i-a propus Brânzoi vecinului său. Cum Firicel nu a fost de acord… schimbul a picat. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 23 online 1 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 11.3 puncte de rating și 33.6% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.3 puncte de audiență și 18.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:57, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 23 reluare 1 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 23 online 1 noiembrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!