Acces Direct de pe 10 Noiembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
O mamă este disperată la acces direct 10 noiembrie 2023, după ce fiica de 15 ani a rămas însărcinată. Femeia nu dă de urma adolescentei care are cinci luni de sarcină. Iată ce mărturii cutremurătoare a făcut aceasta, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Acces Direct, despre băiatul cu care fiica ei a rămas însărcinată!

Femeia este disperată din cauza faptului că nu dă de urma fiicei sale în vârstă de 15 ani. Femeia mărturisește că adolescenta a rămas însărcinată și a dispărut fără urmă de acasă. Mai mult, aceasta susține că fiica sa se află deja în luna a cincea de sarcină. Întrebată de către prezentatoarea emisiunii Acest Direct, Mirela Vaida, cum a decurs relația cu fiica ei până acum, aceasta a mărturisit evenimentele de care a avut parte cu adolescenta.

Mai mult decât atât, femeia susține că a fost nevoită ani la rând să plece în străinătate pentru a le asigura celor trei fiice ale sale un trai mai bun, acest lucru împiedicând-o, totodată, să își petreacă timp și cu grija copilelor. Din spusele mamei, fetele au stat în grijă bunicei lor cât timp ea a fost plecată.

Acces direct 10 noiembrie 2023 reluare

Drama frățiorului de 14 ani al Andreei atinge cote alarmante. Reacția șocantă a mamei vă va lăsa fără vorbe. În mod uluitor, mama crede că băiatul ar trebui să se întoarcă la centru. Iată mărturiile cutremurătoare ale femeii!

Andreea și frații ei au avut o copilărie cruntă. Au trăit printre străini, iar asta după ce părinții i-au dat uitării. Cel mai mic dintre ei ar avea foarte mare nevoie de ajutor, iar sora lui pare a fii singura care vrea să îi fie colac de salvare.

Cazul frățiorului căzul pradă străzii a înduioșat o țară întreagă, însă părinții lui o dau cotită și par să nu se îndure de el. Mama spune chiar că își continuă planurile și că își vede de viață, în timp ce Andreea și pregătește casa de zor în așteptarea frățiorului. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 noiembrie 2023 online.

Mai mult decât atât, Andrea a mărturisit că astăzi nu a vorbit cu fratele ei, ci a luat legătură cu un alt prieten de-al adolescentului, care i-a spus că Paul a fost externat și a ajuns înapoi la centrul de plasament.

Acces direct reluare din 10 noiembrie 2023 online, complet mai jos

În urma anchetelor jurnalistice demarate în aceste zile de către reporterii Acces Direct au fost descoperite detalii șocante despre cazul ciobănașului găsit mort în bucătăria patronului de la stâna la care lucra, din județul Maramureș. Sunt foarte multe drame și povești de viața. Pe lângă moartea suspectă a ciobanului Florin din Maramureș, băiatul lui a fost găsit. Iată ce noi detalii au apărut în acest caz!

Pe lângă moartea suspectă a ciobanului Florin din Maramureș, băiatul lui a fost găsit. Tânărul are 19 ani, locuiește în București, dar nu și-a mai văzut tatăl de pe vremea când avea 15 ani. Chiar dacă nu este recunoscut, el știe că este fiul acestui cioban care și-a găsit sfârșitul în niște condiții cel puțin ciudate. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 noiembrie 2023 online.