Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 10 de pe 10 Noiembrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 10 de pe 10 noiembrie 2023

În această etapă, a Confruntărilor la vocea romaniei sezonul 11 episodul 10 de pe 10 noiembrie 2023, concurenții trebuie să lucreze împreună, însă, la final, doar unul dintre ei va trece mai departe. Totuși, mai au o șansă, dacă reușesc să-i convingă pe ceilalți antrenori să-i salveze. Astfel, pot continua drumul la Vocea României, dar într-o altă echipă. „Sunt aici cu tot ce pot să evoluez, să ajung până în finală, indiferent cu cine mă va vrea. Vreau să merg mai departe”, va spune unul dintre concurenți.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 10 de pe 10 noiembrie 2023

Battle-urile din echipa Theo Rose & Horia Brenciu continuă. De această dată, au urcat pe scenă Johnny Bădulescu și Andrei Petruț. Piesa aleasă a fost ”Stand by me”. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 10 de pe 10 noiembrie 2023.

​Tudor Chirilă a fost impresionat de prestația celor doi, în timp ce Irina Rimes consideră că, de data acaeasta, Andrei Petruț a interpretat mai bine. În ceea ce îl privește pe Smiley, antrenorul a fost de acord cu Irina, considerând că Johnny a fost prea agitat pentru piesa aleasă.

Horia Brenciu este cel care a anunțat numele persoanei cu care vor merge mai departe: Andrei Petruț. Theo Rose a mărturisit că, până la jumătatea piesei, a crezut ca îl va alege pe Johnny, dar, în această seară, Andrei a fost mai potrivit.

Lui Johnny Bădulescu i s-a mai oferit o șansă, deoarece Smiley și Irina au apăsat butonul, pentru a-l lua în echipa lor.

A doua confruntare a serii are loc în echipa Irinei Rimes, între Iuliana Galia și Cosmin Mariciuc. Antrenoarea a ales melodia ”In the end”. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 10 complet 10 noiembrie 2023.

​Horia Brenciu a fost impresionat de interpretarea celor doi concurenți, fiind de părere că s-au pliat de minune pe piesa aleasă, în timp ce Tudor Chirilă a considerat că cei doi au falsat și nu au sunat bine „nici împreună, nici separat”.

„Mie nu mi-a plăcut, pentru că mi s-a părut că toată emoția pe care ați pus-o în joc nu a reușit să compenseze cu faptul că ați falsat, că, împreună, se auzea fals și cred că e ok să mai spunem și chestiile astea. Nu ați fost bine nici împreună, nici separat”, a spus Tudor.

Nici antrenoarea lor, Irina Rimes, nu a fost mulțumită de anumite părți din interpretarea acestora, fiind de părere că piesa trebuie să transmită o emoție: „V-am zis că important este să transmiteți pe piesa asta și nu să demonstrați cine are cea mai bună voce și nici să strigați unul la altul nu mi s-a părut ok, nu pentru etapa asta, nu pentru duetul ăsta”.

În cele din urmă, Irina Rimes a ales să meargă în etapa următoare cu Cosmin Mariciuc și niciun alt antrenor nu a luat-o în echipa sa pe Iuliana.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 10 de pe 10 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Confruntările continuă cu Cristina Budeanu și cu Alejandro Fernandez, din echipa lui Smiley, pe piesa ”Sign of the Times”. ​Interpretarea de excepție a celor doi a ridicat sala în picioare, dar antrenorii au remarcat o ușoară rușine în vocea și în atitudinea lui Alejandro.

Tudor Chirilă a decis să o salveze pe Cristina Budeanu, fiind impresionat de prezența scenică a acesteia: „Mi-a plăcut mult ce a făcut și rămân la părerea mea, că ea a fost stăpână acolo și că, față de blind-uri, el a devenit un personaj secundar în duet-ul ăsta”. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 10 online 10 noiembrie 2023.