Acces Direct de pe 10 Octombrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Astazi la acces direct 10 octombrie 2023 aflam povestea Steluței care trece printr-o perioadă dificilă, după ce nu și-a mai văzut fiul cel mic de mult timp. Steluța susține că fostul ei soț era violent din cauza geloziei, iar după 22 de ani de căsnicie au ales să se separe.

Steluța a fost căsătorită cu fostul ei soț de 22 de ani, iar aceștia au doi băieți, unul de 21 de ani, iar celălalt de doar opt ani. Steluța susține că a făcut tot posibilul să nu se ajungă la divorț, însă din cauza violenței a ales să se separe de fostul partener.

Acces direct 10 octombrie 2023 reluare

Femeia a declarat în exclusivitate la Acces Direct că a trăit un coșmar cu fostul soț, motiv pentru care a înaintat divorțul care trebuia să aibă loc pe 2 octombrie, însă a fost anulat până în ianuarie 2024. Copilul cel mic se află la fostul ei soț, deoarece vrea să stea cu fratele lui cel mare. La început, Steluța a fost de acord cu această decizie, însă acum fostul partener n-o mai lasă să-și vadă copilul.

Steluța susține că a schimbat câteva vorbe pe rețelele de socializare cu prietenul fiului ei care este mai mic decât ea cu 15 ani, iar acesta i-a arătat conversația fiului ei, astfel că susține că fostul partener a fost foc și pară și a bătut-o din nou. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 octombrie 2023 online.

”Pe 1 ianuarie m-am dus cu fetele la un restaurant. M-au invitat și mi-au zis să mergem. Eram plecată oricum de la el. El m-a urmărit când am venit acasă și m-a luat la bătaie.

M-a luat la bătaie că am fost la restaurant. A fost foarte grav, mi-a dat numai cu pumnii și picioarele. Aveam la începutul vacanței două săptămâni la mine și nu mi l-a dat.”, a mai declarat Steluța la Acces Direct

Acces direct reluare din 10 octombrie 2023 online, complet mai jos

După un an, familia lui David caută încă vinovații pentru moartea tânărului în vârstă de 23 de ani care mers în club și mai apoi a fost găsit după 12 zile fără suflare. Familia susține că David a bătut și aruncat în râu. Familia lui David încă este devastată de durere după un an de la moartea tânărului în vârstă de 23 de ani care a ieșit în club alături de cumnații săi, însă nu s-a mai întors. David a fost găsit după 11 zile într-un râu, însă nici acum nu au fost găsiți vinovații. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 octombrie 2023 online.

Mama lui David a declarat că fiul ei locuia cu concubina și aceștia au ales să nu meargă cu fetele în club, astfel că au mers doar ei. Cei doi cumnați au fost cei care l-au însoțit în noaptea tragediei pe David.

Unchiul lui David a mărturisit la Acces Direct că acesta ar fi fost bătut până la moarte și aruncat în râu. David a fost găsit după 12 zile. Unchiul tânărului susține că avocatul încă așteaptă expertiza finală după un an.


error: Nu copiați de pe acest site!