Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 13 Integral 10 Octombrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Primarul Vasile va pune bazele unui nou proiect in las fierbinti sezonul 24 episodul 23 integral 10 o ctombrie 2023 menit să facă din Fierbinți un loc mai bun pentru locuitorii săi. Acesta va amplasa un frigider comunitar în inima satului: „Este un frigider al tuturor. Cei care au… să dea din prinosul lor altora care au mai puțin sau n-au deloc”, le va explica acesta celor prezenți. Însă fierbințenii se vor îmbulzi să ia mălai, mici și pâine, iar frigiderul va fi în permanență… gol! Oare cum va rezolva primarul această problemă neprevăzută? Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 13 de pe 10 octombrie 2023.

De cealaltă parte, Celentano va descoperi că și după atât de multă vreme, tot mai poate fi surprins de simpatica lui vecină, Gianinuța! Aparent, aceasta recurge la orice metodă pentru a obține ceea ce își dorește: „Gianina, m-ai lăsat mut!”. „Nici măcar nu m-am pupat… cu niciunul!”, va ține Gianina să precizeze după ce Rață îi va cumpăra suc, biscuiți și pufuleți. Din păcate, Celentano o va da în gât pe aceasta: „Nicule, tu știi cât de frumos te lucrează Gianina pe tine?”.

Nici Giani nu are deloc liniște! Oare ce-l va face pe acesta să-l cheme pe Robi… și să se trezească și cu o amendă?

Las fierbinti sezonul 24 episodul 13 de pe 10 octombrie 2023

Nici Celentano nu se va lăsa mai prejos. În urma unei discuții aprinse cu soacra sa, acesta va încerca să renunțe la atitudinea indolentă și va munci din greu pentru a-și recâștiga reputația de meșter bun și serios. Rămâne de văzut dacă acesta se va ține de promisiune și va termina de văruit peretele vecinului.

Geanina va fi și ea dornică de o schimbare, dar… fizică. Păcălită fiind de Giani că i-au crescut urechile, aceasta va apela la „terapia cu fotoni” făcută de Nicu, care i-a alimentat percepția asupra înfățișării ei: „În afară de faptul că ai urechile mai crescute… nu e nicio diferență!”.

„În principal, telespectatorii ar trebui să ne spună, dar noi ne dorim în continuare să fim foarte iubiți, în continuare oamenii să ne privească cu același interes. Noi știm foarte bine că încercăm să ne facem treaba cât de bine putem, cu cât de mult umor se poate și dacă ajungem la sufletul lor în continuare, și anul acesta, sezonul acesta, e câștigat pariul”. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 13 online 10 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 13 reluare 10 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 13 online 10 octombrie 2023.