Acces Direct de pe 11 Decembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Aflam astazi intr-o noua eidite din acces direct 11 decembrie 2023 ca cele două adolescente din Lupeni care au recurs la un gest extrem au mers într-o zonă periculoasă, acolo unde, în trecut, a existat o fostă fabrică de mătase. Chiar dacă una dintre ele și-a sunat mama și i-a spus ce are de gând să facă, nimeni nu le-a auzit, chiar dacă locul este păzit.

Misterul morții celor două fete din Lupeni care au fost găsite moarte, după ce s-au aruncat de pe o clădire dezafectată se adâncește tot mai mult.. La două zile de când adolescentele au recurs la un gest extrem, apar noi detalii cu privire la locul ales de cele două.

Zona este cunoscută drept una periculoasă, asta pentru că, în timp, a devenit adăpost pentru oamenii străzii, pentru cei care consumă alcool sau pentru adolescenți și tineri care fumează și beau în fosta fabrică.

Acces direct 11 decembrie 2023 reluare

Zona în care cele două fete din Lupeni au recurs la un gest extrem nu este întâmplătoare. Locul este frecventat atât de adolescenți, care se ascund să nu fie prinși în timp ce fumează, dar și ce oamenii străzii. Locul în care cele două prieteni din Lupeni au recurs la un gest extrem nu este întâmplător. Încă nu se știe dacă și în trecut obișnuiau să meargă acolo, dar zona este păzită și cel mai probabil au intrat în clădire fie pe drumul național ori pe lângă Jiu.

Bărbatul spune că, într-adevăr, fosta fabrică este păzită și că accesul este interzis, dar puțini sunt cei care ascultă și că tinerii obișnuiesc să intre prin alte locuri în clădire, așa cum s-ar fi întâmplat și în cazul celor două adolescente. Printre ruine se găsesc și multe sticle de băutură, iar administratorul clădirii spune că știe de faptul că sunt și tineri care vin să fumeze, să se drogheze sau să consume alcool. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 decembrie 2023 online.

Tot acesta mai spune că le știa pe cele două adolescente, dar nu avea informații că fetele ar fi avut probleme. Nici familiile lor nu au știut ce vor să facă, chiar dacă s-a aflat că ambele erau apropiate de părinți și chiar una dintre ele și-a sunat mama în ultimele momente din viață.

Acces direct reluare din 11 decembrie 2023 online, complet mai jos

Roxana spune că nu mai are liniște de când s-a despărțit de tatăl copilului. Cei doi au fost împreună pentru scurt timp, iar relația lor nu a fost lipsită de probleme. S-au împăcat și despărțit de mai multe ori, ca într-un final, femeia să decidă să își crească singură fiul în vârstă de doi ani și trei luni.

Aceasta și fostul iubit au împreună un fiu, dar femeia susține că a fost înșelată de fostul partener încă din perioada în care era însărcinată. Sătulă de episoadele tot mai dese de infidelitate și de momentele în care bărbatul devenea violent, Roxana a decis să își ia lucrurile și copilul și să se mute în casa mamei sale.

La câteva luni distanță de când s-a născut fiul lor, problemele din relație au devenit și mai grave, iar la un moment dat, femeia nu și-a mai dorit să se împace cu tatăl fiului ei. Într-un final, a fost convinsă de fostul partener și de părinții lui, cu promisiunea că se va schimba și că va deveni un familist convins.

După ce Roxana a povestit că tatăl fiului ei nu s-a implicat deloc în creșterea copilului, avocata bărbatului spune că lucrurile stau diferit, asta pentru că femeia i-a interzis fostului iubit să își vadă băiatul, în contextul în care fostul partener și-a asumat că îi va plăti pensia alimentară. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 decembrie 2023 online.