America Express Drumul Soarelui Episodul 34 – 11 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Laura Giurcanu a fost enervată de gestul făcut de Iulia Albu și Giulia Anghelescu la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 34 online 11 decembrie 2023. După o zi plină de tot felul de misiuni dificile și după un joc de amuletă palpitant, echipele au fost nevoite să își caute cât mai repede cu putință un loc de cazare.

Acesta a fost momentul în care au ieșit scântei între Laura Giurcanu, Iulia Albu și Giulia Anghelescu. Ulterior, o întâmplare nebănuită a avut loc pe drum. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 34 integral 11 decembrie 2023.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 34 complet 11 decembrie 2023

După o zi plină de misiuni și tot felul de provocări, echipele au fost nevoite să își caute un loc de cazare. Sânziana Negru și Alexia Eram au fost fericite când au găsit un loc de petrecut noaptea, însă când au văzut ce condiții există, cele două au refuzat să rămână acolo, în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6.

În episodul 34 a emisiunii America Express sezonul 2, toate echipele au fost nevoite să își caute un loc de cazare, pe străzile unui oraș din Argentina. Totuși, spre deosebire de Columbia și Ecuador, aici lucrurile au părut ceva mai dificile, mai ales atunci când a venit vorba de găsirea unui loc de cazare.

La un moment dat, în timp ce mergeau pe o stradă, Sânziana Negru și Alexia Eram au abordat o doamnă și aceasta a acceptat să le ia acasă la ea, iar concurentele au urmat-o, fericite că au un loc în care pot sta la noapte și se pot odihni.

Totuși, bucuria le-a dispărut rapid atunci când au ajuns la casa femeii și au descoperit care sunt condițiile, de fapt. Practic, doamna le-a oferit două paturi într-o cameră cu trei paturi, gazda casei urmând să doarmă cu ele în cameră. Când a auzit asta, Sânziana Negru a refuzat să rămână acolo.

După numeroase încercări și eforturi depuse pentru a căuta un loc de cazare, iată că Aris Eram și Laura Giurcanu au reușit să găsească un loc potrivit. Condițiile au fost modeste și aceștia s-au mulțumit cu ceea ce li s-a pus la dispoziție. Dimineața, echipa de filmare a bătut la ușă și i-a filmat. Tânărul a avut o reacție neașteptată. Ziua plină de misiuni și de tot felul de provocări i-a secat de puteri pe concurenții rămași în competiițe.

Un detaliu observat de toate echipele a fost faptul că în Argentina este mult mai greu să găsești un loc de cazare sau o mașină la autostop, în comparație cu Ecuador și Columbia. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 34 online 11 decembrie 2023.

Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a răbufnit, fiind la un pas de-a ceda. Camerele de filmat au surprins totul. Pe drum, în timp ce făcea autostopul alături de Mike, Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a fost la un pas să cedeze. Camerele de filmat au surprins totul, la America Express sezonul 2.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 34 online 11 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

După ce și-au construit o bombo, concurenții au avut de cântat la instrumentul construit, pentru a primi plicul cu următoarele indicații. Mai departe, echipele au avut de făcut rost de obiecte necesare pentru ritualul dedicat lui Gauchito și de găsit altarul dedicat acestuia.

Această zi petrecută în Argentina a fost cu și despre cultura gaucho. La prima misiune, concurenții au avut de construit la Indio Froilan o bombo, un instrument special extrem de apreciat în Argentina. După aceea, echipele au mers în alt punct de întâlnire, unde au avut de cântat un fragment muzical, apoi au făcut rost de obiecte necesare pentru un ritual dedicat lui Gauchito și au avut ulterior de căutat altarul și de îndeplinit ritualul. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 34 complet 11 decembrie 2023.