Acces Direct de pe 11 Septembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Astazi la acces direct 11 septembrie 2023 o intalnim pe Doamna Angela care trăiește o adevărată dramă după ce fiica ei a fost ucisă, iar ea nu-și poate crește nepoata. Fetița în vârstă de 6 ani este în grija autorităților de 3 ani, iar bunica nu are niciun drept asupra ei.

Doamna Angela nu poate să-și crească nepoata după ce fiica ei a fost ucisă de soț. Bătrâna merge de trei ani la DGASPC cu speranța că totul se va rezolva și va putea avea grijă de fetiță, dar autoritățile o plasează la asistenții maternali. Aceasta trăiește o dramă cumplită după ce fiica ei a fost ucisă de fostul soț. Cei doi aveau împreună și o fetiță de care nu se mai știe nimic, în momentul actual.

Acces direct 11 septembrie 2023 reluare

Fiica Angelei a divorțat de tatăl copilului ei, iar în instanță fetița a fost încredințată tatălui, având o situație mai bună. Bărbatul a ucis-o cu sânge rece pe fosta soție și a primit o sentință de închisoare pe viață, apoi s-a schimbat la 13 ani și jumătate. Încă de acum trei ani, bunica încearcă să-și recupereze nepoata, ajungă în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Deși i s-a promis că fetița îi va fi dată în grijă, bătrâna nu mai știe nimic de ea.

Fetița a ajuns la vârsta de 6 ani și este trimită de autorități la diverși asistenți maternali, însă bunica nu este lăsată să o crească. Bătrâna mărturisește că după moartea fiicei sale a fost chemată la Tribunal pentru o oferi declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat, apoi micuța ar fi stat la un asistent maternal până s-ar fi terminat înmormântarea. Deși au trecut trei ani de atunci, bunica nu poate să o aibă pe fetiță în tutela sa. A vizitat-o de mai multe ori și i-a adus numeroase cadouri, iar în urmă cu trei luni a avut ultima vizită. Din acel moment nu a mai fost lăsată să o vadă ar urma să fie dată spre adopție. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 septembrie 2023 online.

Nae Cătălin urma să primească o moștenire de la tataie Zamfir, după moartea sa. Acesta a plecat câteva timp la familia sa, iar când s-a întors nu mai avea acces la proprietatea promisă. Tanarul urma să primească o moștenire de la tataie Zamfir, încă apartamentul „ a dispărut”. Deși avea un testament, bărbatul nu a intrat în posesia locuinței în 12 ani de la moartea bătrânului.

Acces direct reluare din 11 septembrie 2023 online, complet mai jos

Bărbatul s-a mutat la Galați, loc în care a locuit timp de câteva luni, iar acolo l-a cunoscut pe tataie Zamfir. Bătrânul i-a propus să locuiască la el o perioadă pentru a se descurca mai ușor. Ulterior a decis să-i lase moștenire apartamentul, mai ales că nu avea nicio rudă. Timp de 12 ani, Nae Cătălin nu a făcut niciun demers pentru a afla ce s-a întâmplat cu proprietatea. A făcut o plângere la poliție și la Parchet, dar nu s-a rezolvat situația. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 septembrie 2023 online.