Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 8 Complet 11 Septembrie 2023

chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 de pe 11 septembrie 2023

Lucrurile se complică la amuletă in episodul 8 sezonul 12 chefi la cutite complet 11 septembrie 2023. Provocarea Irinei va împinge limitele creative ale Chefilor în bucătărie, testul serii ducând la niște improvizații nebănuite, în condiții critice. Vizionati aici mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 de pe 11 septembrie 2023 complet

În platoul preselecțiilor, preparatele vin asezonate cu povești emoționante. Unul dintre concurenți, Horia Manea, le dezvăluie Chefilor traseul său profesional sinuos: a absolvit Facultatea de Teatru, dar a ales să deschidă o pizzerie, care a funcționat ca un business de familie până la venirea pandemiei… când Horia a pierdut tot.

Tot în această seară, Chefii vor primi vizita unui mare campion: Mihai Leu intră în bucătăria Chefi la cuțite pentru a le pregăti un platou apetisant juraților.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 de pe 11 septembrie 2023

Irina Fodor a pus în joc o nouă amuletă „periculoasă”, în episodul 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023. Anunțul ei a venit într-un mod inedit care i-a speriat atunci când au văzut ce îi așteaptă în platou.

În episodul 8 din de la Chefi la cuțite, sezonul 12, din 11 septembrie 2023, Irina Fodor a anunțat o nouă provocare pentru cei trei chefi. Încă de când au intrat în platou, Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au privit sceptici către masa acoperită care îi aștepta acolo. Jurații nu au gătesc nici în această ediție singuri, cu au un „rival” pe măsura experienței lor. Chef Olrando Zaharia a găsit, din nou, altături de cei trei chefi în noul joc de amuletă. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 online 11 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Iar cea care degustă preparatele și va alege la cine merge amuleta „periculoasă” este nimeni alta decât Andreea Bălan.

În episodul 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023, cei trei chefii au fost martorii unui moment inedit. Răzvan Mincă și-a cerut iubita în căsătorie în platou. Răzvan Mincă are 38 de ani este și este proprietarul unui restaurant din București Concurentul i-a impresionat pe jurați cu un preparat simplu, dar cu in igredient inedit: taco cu greieri și guacamole și a reușit să obțină cuțitul mult dorit.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 reluare 11 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Însă, după jurizare, cei trei chefi au avut parte de un moment inedit. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au asistat la o cerere în căsătorie la TV, în episodul 8 de la Chefi la cuțite, sezonul 12, din 11 septembrie 2023.

Imediat după ce Scumpi a intrat în platou, chefii au întrebat-o dacă a văzut decorurile pe care iubitul ei le-a pus pe farfurie, pentru a-i distrage acesteia atenția. Între timp, Răzvan Mincă a pregătit inelul și s-a așezat în genunchi. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 online 11 septembrie 2023, integral..