Acces Direct de pe 12 Aprilie 2024 Sezon 31 Episodul 70

acces direct 12 aprilie 2024
Maricica susține la acces direct 12 aprilie 2024 că nu mai are liniște de când a venit în casa ei verișorul soțului. Femeia este căsătorită de 36 de ani cu soțul ei și au împreună patru copii. Partenerul ei bănuiește că a fost înșelat chiar cu verișorul lui, într-un grajd.

La o vârstă respectabilă, Maricica dintr-o comună din județul Bacău spune că nu știe ce să mai facă pentru a-i dovedi soțului că nu a fost infidelă în cei 36 de ani de căsnicie. Femeia a povestit că verișorul bărbatului i-a propus să fugă împreună, după ce, inițial, a fost interesat de sora ei, femeia la fel căsătorită și cu copii.

Acces direct 12 aprilie 2024 reluare

Femeia a povestit că, într-o zi, au venit acasă la ea și la soțul ei patru musafiri, printre care și verișorul. Urmau să repare ceva în casă, dar la un moment dat, bărbatul i-a făcut semn că vrea să vorbească ceva în privat, atunci când i-a povestit despre cum a murit soția lui. Ulterior, cei doi s-ar fi întins la vorbă, ca mai apoi bărbatul să îi propună să fugă împreună.

„A intrat în cameră la mine și a început să ne spună despre cum a bătut-o pe soția lui, care a murit. Cică nu a murit de la bătaia aia, că și-a dat foc. Și după la final mi-a spus „Maricica, știu că trăiești greu cu soțul tău, lasă-l și vină după mine”. Și am spus cum să îl las și să plec chiar cu vărul lui? Nu știu cine l-a trimis în casă, nu știu de ce a venit. De atunci a început calvarul. Soțul meu s-a dus la oamenii ăia și vărul lui a rămas cu mine vorbind”, a povestit Maricica, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 aprilie 2024 online.

Suspiciunile soțului au pornit și de la faptul că partenera lui și verișorul au ales să vorbească într-un loc retras și au închis ușa, care, în mod normal, era lăsată deschisă. Maricica spune că nu a avut vreun gând să își părăsească familia, în timp ce soțul nu o crede.

Acces direct reluare din 12 aprilie 2024 online, complet mai jos

„Soțul meu a venit la grajd o ruletă (…) Soțul meu când a venit la grajd, a venit și a văzut că e ușa închisă. Ne-a spus să îi dăm drumul la ușă. S-a dus și a dat drumul la ușă, a dat drumul la oamenii ăia în casă. Verișorul lui a rămas vorbind cu mine, tot povești din alea”, a mai spus femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 aprilie 2024 online.