Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 10 Integral 12 Aprilie

romanii au talent sezonul 14 episodul 10 online

Rogue are 54 de ani și vine din New York la romanii au talent sezonul 14 episodul 10 integral 12 aprilie 2024. Magicianul a venit cu un număr plin de surprize la Românii au talent. Andra a avut curajul să-l ajute la realizarea trucului periculos. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 10 de pe 12 aprilie 2024.

​Când avea 6 ani, Rogue a urmărit la televizor un spectacol c  David Copperfield și a fost captivat de magie. A început să facă cercetări și și-a implorat părinții și bunicii să-i cumpere kit-uri de magie, în fiecare an de ziua lui și de Crăciun. Rogue se declară, cu siguranță, autodidact. A mers la bibliotecă pe la vârsta de 6-7 ani și a împrumutat toate cărțile despre magie, le-a studiat de la prima la ultima pagină și a încercat să pună imediat în aplicare tot ce a învățat.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 10 reluare 12 aprilie 2024

David cântă la chitară încă din copilărie, de la vârsta de 4 ani. Acum, la 13 ani, are cunoștințe vaste de teoriei muzicală. Tatăl său l-a încurajat să vină la Românii au talent.

Sursă: https://www.protv.ro/emisiuni/romanii-au-talent/articol/99257-dragos-si-david-tudor-tata-si-fiu-au-oferit-o-interpretare-emotionanta-la-chitara-juriul-le-a-oferit-fara-ezitare-4-de-daDragoș, în vârstă de 41 de ani, este profesor de chitară. L-a învățat aproape tot ce știe pe băiatul lui și îl îndrumă în continuare. Mama lui David este învățătoare.

Când vine vorba de chitară, David studiază cu mare seriozitate. Pe Instagram, creează conținut cu chitara și are deja mulți urmăritori, sperând să crească numărul lor.

David mai cântă la evenimente și prin baruri, dar nu câștigă mai mult de 500 de lei. Toți banii îi strânge pentru a-și putea cumpăra chitara visurilor lui.

La doar 8 ani, Ilinca Bendeac din Constanța este o dansatoare desăvârșită. I-a cucerit total pe jurații de la Românii au talent, care i-au oferit 4 de Da.

​Ilinca este elevă în clasa a doua la Colegiul de Arte. A început să facă balet de la vârsta de 4 ani. Chiar de când era bebeluș, stătea pe vârfuri sau făcea diverse înclinații, ceea ce i-a determinat pe părinții ei să se gândească la balet. De la vârsta de 4 ani, Ilinca a participat la numeroase competiții și este extrem de pasionată de această artă câștigând numeroase premii. Mama ei lucrează în domeniul cosmeticii. Are și un frate mai mare care practică și el baletul.

Are o capacitate uimitoare de a-și gestiona picioarele și mâinile, astfel încât să creeze un spectacol nemaipomenit cu păpuși. Anne Klinge, o artistă din Germania, le-a stârnit curiozitatea spectatorilor de la Românii au talent. ​Anne, în vârstă de 51 de ani, a studiat mima și teatrul fizic, a făcut și multe experimente cu ajutorul limbajului corpului și a avut întotdeauna o afinitate pentru arta păpușilor. Așa că a găsit o cale de a conecta toate aceste ramuri.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 10

Sunt șapte tineri pasionați de muzica metal, care s-au reunit și au format trupa “An Theos”. Prestația lor de la Românii au talent a fost foarte apreciată de juriu. Trupa s-a format în 2010 și, de-a lungul timpului, s-au produs schimbări semnificative în componența inițială.

Sara a pășit sfioasă pe scena de la Românii au talent, fiind îmbrăcată în blugi și cămașă, iar când a început să cânte toți au fost cu ochii pe ea. Nimeni nu se aștepta că va interpreta o piesă celebră cu atâta profunzime. Mai mulți oameni din sală nu și-au putut stăpâni lacrimile de emoție.

​Sara are 17 ani și locuiește în Italia. Și-a descoperit talentul muzical de la o vârstă fragedă. Avea doar 4 ani când a început să cânte în biserică. Pentru ea, muzica este „un dar și o poartă de evadare din realitate”. A început să cânte operă singură, la vârsta de 12 ani. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 10.