Acces Direct de pe 12 Decembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Un nou caz astazi la acces direct 12 decembrie 2023, deși sunt patru frați, Romică și Doru sunt cei care se ceartă pentru avere și nu ajung la un numitor comun. Romică susține că fratele lui a recurs la violență și că nu s-a prezentat la termen atunci când a avut loc succesiunea. Romică susține că nu mai are liniște, iar fratele său este cel care l-ar fi bătut și l-ar fi amenințat. Bărbatul a declarat la Acces Direct că Doru locuiește cu concubina și au intrări diferite în locuință.

Acces direct 12 decembrie 2023 reluare

Sunt patru frați, însă Romică și Doru sunt cei care se bat pentru avere. Romică a mers la notar pentru succesiune, însă Doru nu s-a prezentat la termen. Romică a mărturisit că el este cel care plătește tot pentru casă.

”Părinții eu decedat, maică-mea acum 11 ani și taică-miu acum 8-9 ani. S-a făcut succesiunea, dar nu s-a prezentat el. La notariat mi s-a spus că nu se poate și că trebuie să fim toți patru. El nu e frate bun cu noi, e frate vitreg, e doar de mamă. Am un băiat de 20 de ani. Nu mai am soție. Are o concubină cu care a făcut 3 băieți, iar cu prima are 10 copii. El are 52 de ani. El vrea să fie tot a lui. Ceilalți vor să-mi lase mie.

La notar mi-a spus să revenim peste o lună cu suma de 4.000 de lei ca să ne facă partajul. Nu am fost pentru că nu am avut de unde să iau acești bani. Eu plătesc tot pentru această casă. Sare la bătaie când aude de bani. Ieri dacă nu țipa lumea la el din drum venea cu cuțitul peste mine în casă. A venit poliția. L-au luat două ore, iar mai apoi l-au adus înapoi. Mi s-a spus să cer un ordin de protecție.”, a declarat Romică la Acces Direct 12 decembrie 2023. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 decembrie 2023 online.

Doru face acuzații grave la adresa fratelui său, Romică. Bărbatul susține că acesta i-a luat nevasta, motiv pentru care nu vrea să-i dea casa. Doru și prima lui soție au împreună 10 copii însă cei doi au decis să se despartă, iar ea acum locuiește în Spania.

Acces direct reluare din 12 decembrie 2023 online, complet mai jos

”Romică mi-a luat nevasta, nu-i dau casa. A trăit cu soția mea. Eu n-am știut că am fost plecat în alte țări. Au trăit 10 de ani împreună. Copiii sunt în Spania.”, a declarat Doru la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 decembrie 2023 online.