America Express Drumul Soarelui Episodul 35 – 12 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți la ameria express sezonul 2 drumul soarelui episodul 35 online 12 decembrie 2023 atunci când a anunțat că urmează o misiune chiar în tiul nopții. Aris și Alexia Eram au primit o surpriză. Concurenții au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când s-au întâlnit cu Irina Fodor și au aflat că au de îndeplinit o misiune, la ore târzii din noapte. Aris și Alexia Eram au primit o veste ce i-a bucurat din plin. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 35 integral 12 decembrie 2023.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 35 complet 12 decembrie 2023

Trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă în episodul 35 a emisiunii America Express sezonul 2, din 12 decembrie 2023. În tmpul confruntării, Alexia Eram a făcut un gest ce l-a uimit chiar și pe Aris, fratele ei.

Înainte de-a se califica la jocul pentru amuletă, echipele au avut de făcut o misiune cu tente muzicale. Apoi, cele trei echipe care au ajuns primele s-au calificat la jocul pentru amuletă. Este vorba despre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, frații Eram și Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Concurenții au primit poze cu bucățile de puzzle și cursa a început. Fiecare a dat tot ce a putut pentru a reuși să facă misiunea cât mai rapid. Alexia Eram a alergat cu toată energia pe care o mai avea, uimind pe toți.

După o seară ce s-a terminat la ore târzii, cu o misiune, concurenții s-au putut odihni. La jocul pentru amuletă s-au calificat trei echipe, formate din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Aris și Alexia Eram și Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Giulia, Alexia și Laura au plecat să caute piesele pentru puzzle, în timp ce Vlad, Aris și Sânziana au oferit indicații importante pentru colegul lor de echipă.

Deși Aris și Alexia au chemat-o de câteva ori pe Irina Foodr, crezând că au terminat, victoria a mers la echipa formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, căci ei au oferit varianta corectă de puzzle. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 35 online 12 decembrie 2023.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 35 online 12 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

După un joc de amuletă dificil, Irina Fodor a anunțat faptul că învingători sunt Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Acesta din urmă a stabilit ordinea plecării în cursă a echipelor, lucru ce a făcut-o pe Iulia Albu să răbufnească.

Fiindcă ei au câștigat jocul de amuletă, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au stabilit ordinea în care vor pleca celelalte echipe în cursă. După ei, aceștia au ales să plece Laura și Sânziana, apoi frații Eram, alături de care au luptat la jocul de amuletă. Mike și Iulia au fost puși să plece ultimii, după Romică și fiul său.

După jocul de amuletă, câștigat de Giulia și Vlad, echipele au avut de îndeplinit noi misiuni.

„Dragilor, ca să câștigați Cursa Prieteniei trebuie să demonstrați că sunteți curajoși. Cursa de astăzi se încheie cu o singură imunitate a acestei etape la Parque del Chateau în Cordoba, dar până acolo căutați steagul America Express la Amfiteatrul Jose Hernandez din orașul Jesus Maria”, a scris pe plicurile primite de concurenți, imediat după jocul de amuletă. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 35 complet 12 decembrie 2023.