Acces Direct de pe 12 Octombrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Un nou caz astazi la acces direct 12 octombrie 2023 despre Romeo care a trăit o adevărată dramă în ultimul an. Bărbatul a povestit la Acces Direct cu a reușit să fie înșelat cu mii de euro de o femeie care i-a promis o relație. Când credea că își găsește sufletul pereche, acesta a aflat de la reporterii emisiunii că Ionela este căsătorită și are doi copii.

Metodele de înșelăciune sunt la tot pasul, mai ales în România, iar multe persoane rămân fără bani din diferite motive. Romeo a devenit o astfel de țintă în ultimul an, după ce a cunoscut o femeie, cu gândul de a-și face o familie. El și Ionela s-au cunoscut pe Internet, iar ea i-a promis o relație. Cei doi trebuiau să se întâlnească, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Acum, Romeo încearcă să își recupereze miile de euro pe care le-a cheltuit pentru a o cuceri!

Acces direct 12 octombrie 2023 reluare

De 30 de ani trăiește o adevărată suferință, iar mama ei nu vrea să îi spună adevărul. Elena a apelat la Acces Direct pentru a-și găsi tatăl, pe care l-a văzut ultima dată la vârsta de 7 ani. De atunci, bărbatul a dispărut fără urmă din viața ei. Au trecut 30 de ani, iar Elena continuă să îl caute pe bărbat.

Încă de când avea vârsta de 7 ani, Elena nu și-a mai văzut niciodată tatăl. Femeia a trăit, de atunci, o viață grea, fiind obligată să se căsătorească încă de la 12 ani, departe de tatăl ei. Mama Elenei nu a dorit ca aceasta să afle cine este bărbatul, spunându-i că va păstra secretul până în ziua în care va muri. Elena are 37 de ani, este din Mangalia, însă în acest moment este stabilită în Germania, cu cei șase copii ai ei. Femeia muncește pentru a le oferi o casă și un trai mai bun, însă trăiește o adevărată dramă încă din copilărie. Aceasta și-a văzut tatăl ultima dată la vârsta de 7 ani, iar de atunci acesta nu mai face parte din viața ei.

Acces direct reluare din 12 octombrie 2023 online, complet mai jos

Caz șocant în Vaslui! Mihai a murit, iar familia lui nu crede că a fost vorba despre un accident, așa cum i s-a spus. Soția și sora lui vor să se facă în acest caz, fiind convinse că a fost vorba despre o crimă. Cele două știu și cine este principalul suspect din acest caz.

Mihai avea 30 de ani, însă și-a găsit sfârșitul în pădure, în compania altor colegi de muncă. În urma decesului său, aceștia le-au spus tuturor că a fost vorba de un accident, însă sora și soția lui sunt convinse că acesta a fost omorât de un bărbat cu care a mai avut un conflict în trecut. Ele vor să se facă dreptate, iar poliția să ia măsurile corespunzătoare.

În urma decesului său a început un întreg scandal. Mihai a lăsat în urmă trei copii, devastați de pierderea tatălui, dar și o mulțime de semne de întrebare în rândul familiei lui. Bărbatul a avut un conflict, în trecut, cu tractoristul cu care lucra în pădure, motiv pentru care sora și soția lui sunt de părere că acesta este cel care l-a omorât. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 octombrie 2023 online.