Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 15 Reluare 12 Octombrie

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Astazi in cel mai nou episod las fierbinti sezonul 24 episodul 15 reluare 12 octombrie 2023, unicul polițist din Fierbinți va adopta o nouă personalitate: „Sunt Robi Hood, sunt justițiarul dreptății. Iau de la bogați și dau la ăia săraci”, îi va spune acesta primarului în timp ce îi fură mezelurile din cămară.

Între timp, Dorel și Petrișor vor construi un pat anti-cutremur chiar din porțile vecinilor. Rămâne de văzut ce vor avea aceștia de spus. Dalida și Celentano nu se vor lăsa mai prejos și vor organiza un concurs de gătit: „Te provoc la duel… duelul omletelor!”. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 15 de pe 12 octombrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 15 de pe 12 octombrie 2023

​Celentano a apelat la ajutorul Aspirinei pentru a deveni femeie: „La naștere m-am orientat greșit, am ales tabăra necâștigătoare! Mă rog de toată lumea să mă cinstească și pe mine. Unul n-a vrut să-mi dea o bere! Dacă eram femeie… știi cât beam? Vagoane! Cisterne!”, s-a plâns acesta vecinei sale. Însă a renunțat la idee imediat cum a aflat că „femeia româncă” face treabă în casă. „Dă cu aspiratorul!”, i-a ordonat Aspirina pentru a-l iniția în lumea din care ea face parte.

Odată cu „frigiderul comunitar”, locuitorii din Fierbinți au avut entuziasm din plin. Din dorința arzătoare de a consuma toate alimentele donate, aceștia au organizat un grătar, iar focul a fost făcut din scândurile gardului primarului: „Adevărul e că l-am rupt noi ca să facem micii ăștia, că ne era foame”, i-a recunoscut Firicel lui Vasile. Supărat din cauza stricăciunilor, Vasile i-a pedepsit pe toți cei prezenți. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 15 online 12 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 15 reluare 12 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 15 online 12 octombrie 2023.