Acces Direct de pe 13 Decembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
O tânără al cărui frate a dispărut de mai bine de cinci săptămâni ne spune la acces direct 13 decembrie 2023 ca este disperată. Nu știe nimic de cel alături de care a crescut de mai bine de o lună de zile. Singura informație pe care o are este aceea că bărbatul ar fi plecat să se însoare în Moldova. Femeii nu îi vine să creadă și a cerut ajutorul echipei Acces Direct pentru a-l găsi.

De mai bine de o lună de zile, Florin Crângașu nu e de găsit. Sora lui spune că nimeni nu mai știe nimic de el, doar au auzit că bărbatul în vârstă de 31 de ani ar fi plecat să se însoare în Moldova. Femeia a povestit drama ei în emisiunea Acces Direct.

Fratele ei nu mai dă niciun semn de viață. Nici ea și nici părinții eu nu mai știu nimic de el. Ba mai mult, în urma unui apel misterios ar fi primit o veste șoc despre planurile ascunse ale fratelui său.

Acces direct 13 decembrie 2023 reluare

O crimă infiorătoare s-a produs în Iași. Mitică, zis și Țarălungă, a fost găsit mort într-o casă plină cu oameni. Fiul bărbatului vrea să afle cine este adevăratul criminal al tatălui său. Tânărul este revoltat de ceea ce s-a îmntâmplat și vrea să clarifice situația la Acces Direct.

Un caz înfiorător a lăsat o umbră de mister într-o localitate din Iași. Mitică, zis și Țarălungă, a fost ucis între mai multe persoane. Chiar și așa, identitatea persoanei care a comis crima este, încă, un mister nedeslușit. Fiul bărbatului știe tot ce s-a întâmplat la fața locului și a făcut acuzații în acest caz.

Mitică a ajuns în casa unui bărbat din localitate, din anturajul său de prieteni. Fiul său a spus că el nu obișnuia să meargă în acel loc, iar unul dintre bărbații prezenți ar fi vrut să plece.

În cele din urmă, în casa bărbatului a început un întreg scandal, iar cel care l-ar fi lovit pe Mitică ar fi fost chiar bărbații de la fața locului, cu care a băut. Loviturile bărbaților i i-ar fi provocat moartea lui Mitică, iar acesta a fost găsit fără suflare în casă.

Fiul său are toate aceste informații și vrea să facă lumină în acest caz, iar criminalul care i-a pus capăt zilelor tatălui său să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat. Fiul lui Mitică știe exact cum s-a produs crima. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 decembrie 2023 online.

Mitică din Iași a fost ucis în casa lui Gheorghe Copcea, în fața altor oameni care se aflau la fața locului în acel moment. După ce a auzit acuzațiile fiului victimei, bărbatul a rracționat și a făcut declarații despre ce s-a întâmplat în acel moment și cine l-ar fi ucis pe Mitică.

Gheorghe Copcea i-a primit pe prieteni în casa lui, fără să știe ce urmează să se întâmple. În urma unui scandal de proporții, Mitică a fost găsit mort, iar familia lui vrea să afle cine este vinovatul. Chiar dacă se aflau foarte mulți oameni la locul crimei, identitatea criminalului încă nu a fost aflată.

Acces direct reluare din 13 decembrie 2023 online, complet mai jos

Simona a trecut prin momente greu de imaginat, după ce a acceptat propunerea unui bărbat. La o vârstă fragedă, i s-a promis că va face bani și a plecat în Italia, unde a avut parte de orori. Femeia a ajuns să fie condamnată la închisoare și să aibă probleme grave. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

O româncă a avut parte de probleme grave, după ce a ajuns la muncă în Italia. A primit propunerea din partea unui italian, iar după ce a aflat salariul pe care îl poate primi, a acceptat fără să stea pe gânduri. Însă, fără să știe unde va ajunge și ce se va întâmpla cu ea. Simona a avut parte de chinuri îngrozitoare. În cele din urmă, a fost condamnată la închisoare. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 decembrie 2023 online.