America Express Drumul Soarelui Episodul 36 – 13 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă din al optulea stage în episodul 36 america express drumul soarelui 13 decembrie 2023. Telespectatorii au avut parte de o răsturnare de situație. Echipa care a obținut prima imunitate din Argentina în ediția trecută este formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Astfel, concurentele nu sunt în pericol de eliminare. Mai mult, acestea au primit „biletul” către semifinala sezonului 6 America Express – Drumul Soarelui. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 36 integral 13 decembrie 2023.

Emoțiile au început să pună stăpânire pe concurenți atunci când Irina Fodor a numit prima echipă care va lupta pentru a nu pleca acasă.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 36 complet 13 decembrie 2023

Cursa pentru ultima șansă a început cu o probă de dans pentru cele trei echipe. Romică și Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram, Iulia Albu și Mike au făcut senzație pe micile ecrane ale telespectatorilor cu mișcările lor. Deși au pornit pe traseu cu multă voie bună și mai hotărâți ca niciodată să rămână în competiție, echipele s-au „lovit” de un obstacol uriaș. Cea mai mare problemă cu care s-au confruntat acestea a fost autostopul.

Localnicii din Argentina nu au fost dispuși să ajute concurenții cu transport până la următoarea destinație. Așadar, momentele tensionate și certurile nu au întârziat să apară. De data aceasta, Romică Țociu a răbufnit de față cu fiul său.

Actorul nu și-a mai putut stăpâni nervii atunci când a văzut că efortul lui de a convinge un șofer să-l ducă până la steagul America Express este în zadar. Mai mult, Romică Țociu a fost la un pas să renunțe la competiție, spunând că își dorește să meargă acasă. Văzând reacția tatălui său, Cătălin Țociu a încercat să-l liniștească și să își explice că oamenii din Argentina sunt mult mai rezervați decât cei din Ecuador. Aceștia ezită să ofere ajutor străinilor.

Tensiunile dintre designer și iubitul său au dus la o dispută de proporții. Aceștia și-au adresat replici acide în episodul 36 din sezonul 2 America Express – Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023. Iulia Albu și-a păstrat determinarea și a reușit să strângă suma de bani de care avea nevoie printr-o tehnică la care nu se aștepta până acum că o să apeleze: „Eu veșnic voi încerca, până în ultimul moment, să fac lucrurile să meargă. Eu nu vreau să renunț! Nu renunț niciodată”. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 36 online 13 decembrie 2023.

De altfel, aceasta a făcut un gest uluitor pe stradă. Aceasta a acceptat banii unui localnic, chiar dacă bărbatul nu a vrut să cumpere sucul său: „Dacă vrea să ne ajute să-i organizăm studentului petrecerea, îi luăm!”

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 36 online 13 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Concurenții au avut ocazia să vadă partea bună a Argentinei, dar și latura ei mai puțin bună. Aceștia au trăit clipe de nervi la autostop când și-au dat seama că este aproape imposibil să convingă șoferi să-i ia cu mașinile. După ce au reușit să vândă sucul pe care l-au făcut, echipele au trecut printr-o nouă probă contracronometru. Toți cei care au intrat la cursa pentru ultima șansă au avut ocazia să vadă cum este viața unui curier.

Aris și Alexia Eram, Romică și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Mike au primit responsabilitatea de a livra pachete în trei destinații diferite. Lucrurile au început să se complice, după ce și-au dat seama că au nevoie de un transport.

După multe încercări, actorul și fiul său au reușit să dea de un șofer care s-a oferit să-i ducă la două dintre locații. Aceștia au încercat să-l convingă să-i transporte și la ultima destinație pentru a lăsa coletul, însă s-au lovit de un refuz. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 36 complet 13 decembrie 2023.