Acces Direct de pe 13 Iulie 2023 Editie Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In editia de joi dupa-amiaza, la acces direct 13 iulie 2023, discutam despre Mihaela și soțul ei care sunt căsătoriți de trei decenii, dar în ultimii ani, au apărut mai multe probleme. Femeia spune că partenerul său s-a schimbat radical și că a fost lovită de el în repetate rânduri. La mijloc este vorba despre o casă, dar și salonul de înfrumusețare la care Mihaela este angajată.

Mihaela susține că soțul său a pus la cale un plan astfel încât ea să rămână fără averea pentru care a muncit o viață. După 30 de ani de căsnicie, femeia își dorește să divorțeze, ca urmare a episoadelor violente. În tot acest timp, bărbatul ar fi vândut o parte din bunuri.

Acces direct 13 iulie 2023 reluare

Aceasta a povestit că soțul său își dorește să îi rămână atât casa în care au locuit împreună, dar și salonul de înfrumusețare din Vâlcea. Femeia este de meserie coafeză și era angajată, deși spune că ea se ocupa în cea mai mare parte a timpului de afacere.

După ce Mihaela l-a acuzat pe soțul său că a pus ochii pe bunurile comune și chiar ar fi vândut o parte din ele, Marian a reacționat. Bărbatul are o cu totul altă variantă a poveștii și spune că își dorește ca averea să se împartă în mod egal, în instanță. Marian susține că vrea ca averea să se împartă în instanță, atunci când se va pronunța și decizia de divorț. Bărbatul a fost acuzat de soția sa că face tot posibilul ca averea să îi rămână lui, inclusiv salonul de înfrumusețare la care Mihaela este angajată. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 iulie 2023 online.

Bărbatul spune că banii investiți în salon și casă sunt, de fapt, ai lui, iar soția sa nu ar fi contribuit. Mihaela susține că Marian a vândut deja o parte din bunurile comune, astfel încât, după divorț, să nu mai rămână cu nimic. Soțul femeii mai spune că ea și-a dorit doar să fie angajată a salonului, nu să dețină și jumătate din acțiuni.

Acces direct reluare din 13 iulie 2023 online, complet mai jos

Un alt caz dezbatut astazi, după ce în urmă cu câteva zile, o femeie a fost găsită moartă în apartamentul iubitului, fratele lui Flori face noi dezvăluiri despre tânără. Florin crede că bărbatul i-ar fi făcut ceva, mai ales că trecutul iubitului este unul tumultos. În trecut a fost condamnat la închisoare și ar face parte dintr-o grupare periculoasă, extrem de cunoscută din Sibiu. Cu toate că Florin a încercat să o țină departe pe sora sa de substanțele interzise, bărbatul spune că tânăra ar fi murit în urma unei supradoze. Pe de altă parte, ceea ce îi neliniștește pe cei care au cunoscut-o este faptul că iubitul ei a stat două zile în casă, cu trupul neînsuflețit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 iulie 2023 online.