Insula Iubirii Sezonul 7 Episodul 7 Reluare 13 Iulie

insula iubirii sezonul 7 episodul 7 online 13 iulie 2023
In aceasta seara la insula iubirii sezonul 7 episodul 7 de pe 13 iulie 2023, la foarte scurt timp după ce au trăit la cote maxime emoţiile primului bonfire special, generat de aprinderea, în premieră pe Insula Iubirii, a flăcării ispitei, aceasta se aprinde din nou, dându-le cu totul vieţile peste cap. Pentru cine s-a aprins de această dată, dar şi ce ispită va face cea mai îndrăzneaţă propunere de până acum, respectiv „Vreau să ajung în patul tău!”.

Conflicte, crize de plâns sau dor arzător şi nostalgie, niciun cuplu nu a fost scutit de provocări şi de trăiri intense, încă din primele clipe ale celui mai dur test de fidelitate. Şi cum s-a dovedit până acum de-a lungul celor şapte sezoane, suma problemelor tinde să rămână constantă la Insula Iubirii, şi doar îşi schimbă centrul de greutate dintr-o vilă în alta. Împărtăşirea nemulţumirilor din cuplu atrage după sine apropieri periculoase cu ispita, pentru că ce poate fi mai ispititor decât un confident atent şi empatic, care ştie să asculte, să dea dreptate şi este mereu acolo unde este nevoie de el.

Insula iubirii sezonul 7 episodul 7 de pe 13 iulie 2023

Frică, scenarii peste scenarii şi lacrimi ce nu par să se mai termine sunt generate rapid de aprinderea, pentru a doua oară, a flăcării ispitei. Concurenţii, chiar şi cei mai siguri pe ei şi stăpâni pe situaţie, încep să aibă îndoieli atunci când flacăra ispitei perturbă liniştea într-unul dintre resorturi. Pentru cine s-a aprins de această dată, telespectatorii vor afla în seara aceasta, la a1.

Se anunţă zile şi nopţi tot mai fierbinţi pe Insula Iubirii. Testul devine din ce în ce mai greu de suportat, iar emoţiile scapă tot mai des de sub control. Un lucru e cert şi tot mai mulţi încep să îl simtă pe propria lor piele: efectul de domino al trădărilor a început să se dezlănţuie şi nu mai poate fi oprit. Tot diseară, una dintre ispite va face cea mai îndrăzneaţă propunere din acest sezon: „Vreau să ajung în patul tău!”. Despre cine este vorba şi cărui concurent i-au fost adresate aceste cuvinte, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii. Mai jos puteti viziona in premiera un nou sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 7 online 13 iulie 2023.

În ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii, ispita Alin s-a apropiat mai mult de Bianca și totul a fost surprins de camerele de filmat. După ce s-au întors de la bonfire, băieții s-au întors la vilă și au stat fe vorbă cu ispitele, dezvăluindu-le ce imagini au văzut la ceremonia focului. Între timp, la vila fetelor, Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin Simoiu în timpul unei plimbări pe plajă. Camerele au surprins schimbul de replici dintre cei doi.

Emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 7 online 13 iulie 2023, poate fi vizionat mai jos

În ediția trecută, concurenții au putut vedea imagini cu partenerelor lor și apoi au revenit la vilă, aoclo unde ispitele așteptau curioase să afle ce s-a întâmplat. Marius Moise i-a devăluit Oanei Monea faptul că anumite detalii descoperit în filmări l-au făcut să creadă că iubita lui, Bianca Giurcă, e mai retrasă și în acest mod nu dă testul insulei în adevăratul sens al cuvântului. Va invitam sa vizionat chiar aici mai jos emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 7 de pe 13 iulie 2023, integral…Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.6! VeziAici.NET