Acces Direct de pe 14 Noiembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In editia de astazi la acces direct 14 noiembrie 2023 o cunoastem pe Ana care a devenit mămică de la o vârstă fragedă și l-a cunoscut la 14 ani pe cel care i-a devenit soț. Ana a crescut într-un centru de plasament, însă mai apoi s-a mutat într-un apartament din Cluj-Napoca alături de partenerul ei. Cei doi au mers pe drumuri separate, după ce femeia a plecat de acasă, pe motiv că bărbatul o bătea.

Aceasta nu a avut o copilărie ușoară, deoarece femeia a crescut într-un centru de plasament, iar acolo l-a întâlnit pe tatăl copiilor. Ana avea vârsta de 14 ani, iar partenerul ei 23 de ani și au făcut toate demersurile legale pentru a putea să se mute împreună.

Acces direct 14 noiembrie 2023 reluare

Femeia a mărturisit în exclusivitate la Acces Direct că mama ei nu se implica în creșterea copiilor, astfel că a fost nevoită să crească într-un centru de plasament, iar fostul ei soț era cel care o curta tot timpul.

”M-a tot curtat, eu am fost la un centru de plasament. El avea vârsta de 23 de ani, eu aveam vreo 13-14 ani. Eu credeam că vrea să fil prieteni având vârsta pe care o are. Și el a fost într-un centru de plasament și mai venea în vizită.

Apoi a vorbit el cu mama mea ca să mă scoată din plasament cu actele în regulă. Mamei nu-i pasa de noi, suntem 7 în total. După ce s-au terminat demersurile, m-am mutat cu el într-un apartament din Cluj-Napoca. ”, a declarat Ana la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 noiembrie 2023 online.

Ana susține că după ce a locuit cu bărbatul în casă la câteva luni acesta a început s-o bată și de fiecare dată când chema autoritățile aceștia nu făceau nimic Ana susține că după ce l-a născut pe băiețelul ei, certurile dintre ei s-au agravat și era bătută zilnic, astfel că a decis să-l ia pe cel mic și să plece de la cumnata ei.

Acces direct reluare din 14 noiembrie 2023 online, complet mai jos

După un timp, Ana nu a mai avut posibilitatea să-l crească pe cel mic, astfel că l-a lăsat în grija tatălui, iar acum femeia se luptă pentru cei doi copii, deoarece nu este lăsată să-i vadă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 noiembrie 2023 online.