Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 28 de pe 14 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Brânzoi va dori să îl angajeze pe Celentano pentru o lucrare in las fierbinti sezonul 24 episodul 28 de pe 14 noiembrie 2023, însă abordarea sa va fi diferită: „Diseară te aștept cu banii. 30 de milioane… garanția pe lucrare. Am schimbat și eu tactica, să știi. Vii cu 30 de milioane și după ce termini lucrarea, ți-i dau înapoi… plus alea 15 milioane pe care ți le-am promis.

La câte țepe am luat de la tine, m-am săturat. Dacă vrei lucrarea, vii cu 3.000 de lei”, îi va spune Brânzoi. Dacă Celentano va bate palma cu vecinul lui sau nu, aflăm în câteva ore. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 28 de pe 14 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 28 de pe 14 noiembrie 2023

Fiecare săptămână aduce o nouă idee de business pentru Giani: „Ne lansăm în filme. Toți fac filme. Pot ăia și nu putem noi?”, le va spune lui Bobiță și fratelui său. Cei trei vor dori să creeze o producție inspirată din cartea „Miorița”, însă vor avea nevoie de actori. Rămâne de văzut căror vecini le vor propune Giani, Bobiță și Dorel să joace în filmul lor.

Unicul polițist din Fierbinți va avea o misiune grea: „Aspirina are probleme mari. Are un atacator în casă, care o ține sechestrată”, va spune acesta înfricoșat de faptul că trebuie să o salveze. Totuși, soția lui Firicel îi va demonta imediat teoria: „Cine s-o sechestreze pe Aspirina? Cine are tupeul să se pună rău cu ea?”. Cine va avea dreptate în ceea ce o privește pe Aspirina? Vom afla în câteva ore. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 28 online 14 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 28 reluare 14 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 28 online 14 noiembrie 2023.