Acces Direct de pe 15 Decembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Valerică își caută băiatul de mai bine de 34 de ani la acces direct 15 decembrie 2023, însă acesta nu mai știe nimic de el. Bărbatul a avut o relație cu Elisabeta, iar sora lui a fost cea care a luat copilul și l-a dus la București, însă cel mic nu a mai fost de găsit. Marius Crăciun, fiul lui Valerică, s-a născut pe data de 25 noiembrie 1983, iar bărbatul s-a despărțit de mama copilului pe când acesta avea vârsta de cinci ani.

Valerică a mers cu fiul lui la bâlci, moment în care mătușa copilului a fost cea care l-a luat și a mers cu el la București, iar de atunci bărbatul nu mai știe nimic despre cel mic, deoarece acesta a dispărut misterios.

”E născut pe 25 noiembrie 1983. M-am despărțit de concubină. Avea copilul în jur de 5 ani. A plecat în București ea și a vrut să aducă copilul la mine, dar copilul a rămas la părinții ei. Copilul venea mereu la mine, îi făceam toate poftele.

La 6 ani trebuia să meargă la școală și nu a vrut să mi-l dea. Nu a mai ajuns aici că a venit o soră de-a ei. Mătușa l-a tras de mână atunci când am vrut să mă dau în lanțuri. Din clipa aia nu l-am mai văzut. Peste două zile nu mai era copilul.”, a declarat Valerică la Acces Direct.

Acces direct 15 decembrie 2023 reluare

Mătușa copilului dispărut răspunde acuzațiilor și susține că cel mic că a fost luat la București de către ea, însă l-a lăsat la soacra ei pentru două ore, iar băiețelul ar fi dispărut în acel moment.

Acces direct reluare din 15 decembrie 2023 online, complet mai jos

”Era nepotul meu favorit și eu l-am crescut cu fratele meu mai mic. Eu o perioadă am fost certată cu soțul meu. Eu nu puteam să stau la țară și am luat băiatul. L-am luat la București, aici am greșit, trebuia să-l las la maică-sa, dar am zis să trec pe acasă.

L-am lăsat copilul cu soacră-mea și când m-am întors peste două ore nu mai era copilul. Ea a zis că cel mic a plecat după mine.”, a declarat Mariana, mătușa acuzată, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 decembrie 2023 online.