Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 15 Online 15 Decembrie Finala

vocea romaniei sezonul 11 episodul 15 de pe 15 decembrie 2023

Pentru ultimul său performance în finala vocea romaniei sezonul 11 episodul 15 online 15 decembrie 2023, Vlad Musta a cântat alături de Dora Gaitanovici piesa lui Aerosmith, ”I Don’t Want to Miss a Thing”. Pentru momentul solo, Vlad a ales, alături de Irina Rimes, să cânte piesa ”This Is the Man’s World”. Reacțiile antrenorilor nu s-au lăsat așteptate.

In cadrul finalei, Alex Maxim luptă pentru marele trofeu și premiul de 100.000 de euro în trei performance-uri diferite: solo, alături de un invitat și împreună cu antrenorul lui, Smiley. „În lipsa mea” se află pe lista celor mai ascultate, îndrăgite și cunoscute piese din România! Smiley a cântat-o singur ani la rând, dar acum a venit momentul să împartă versurile cu nimeni altul decât concurentul din echipa sa care a reușit să ajungă în Marea Finală, Alex Maxim.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 15 de pe 15 decembrie 2023

Melisa Antonesi, din echipa Theo & Horia Brenciu, luptă pentru trofeu și premiul de 100.000 de euro în trei performance-uri diferite: solo, alături de un invitat și împreună cu antrenorii săi. Pentru ultimul ei performance în finala Vocea României 2023, Melisa Antonesi a cântat piesa ”Lume, lume”. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 15 de pe 15 decembrie 2023.

Concurenta din echipa lui Theo Rose și Horia Brenciu a cântat pe scena de la Vocea României alături de Miță, solistul cunoscutei trupe „Bere Gratis”. Cei doi au interpretat celebra piesă „Caruso” și au ridicat publicul în picioare”. În Finala Vocea României 2023, Melisa Antonesi a interpretat celebrele piese „Canzone d amore” și „Sarà perché ti amo” alături de antrenorii săi, Theo Rose și Horia Brenciu. Prestația acestora a ridicat publicul în picioare!

Tudor Chirilă: „Personalitatea lui Horia Brenciu și-a pus amprenta pe trio-ul ăsta. A fost un moment mai mult decât antrenant, Horia cu fetele lui. Felicitări, Melisa”

Irina Rimes: „De data asta s-a văzut bucuria de a cânta. Probabil într-un alt cadru nu m-aș bucura de piesa asta, așa cum m-am bucurat acum”. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 15 complet 15 decembrie 2023.

Smiley: „A fost un moment vesel, de voie bună. Toată lumea s-a bucurat. Foarte frumos v-ați armonizat”

Theo Rose: „E mai mult decât spontan ce s-a întâmplat aici. Ne-am simțit bine cântând piesa asta. Din când în când merită să te lași provocată de Horia Brenciu”.

Horia Brenciu: „Sunt privilegiat. Am ales piesa asta pentru că este piesa preferată a fiului meu. Mă bucur foarte mult că și Melisa și Theo s-au prins în bucuria asta”

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 15 de pe 15 decembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

​Melisa Antonesi are 23 de ani și vine din Manchester, Anglia. A absolvit Facultatea de Muzică și Teatru, însă activează ca recepționeră. La audițiile pe nevăzute, Horia Brenciu și Theo Rose s-au întors instant când i-au auzit vocea tinerei. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 15 online 15 decembrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!