Acces Direct de pe 15 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Doamna Magdalena și soțul său ne spun intr-o noua editie acces direct de pe 15 noiembrie 2023 ca trăiesc din mila vecinilor. Bătrânii au vândut locuința către una dintre fiice, iar la distanță de câteva luni, au fost dați afară din casă, fără niciun ajutor. Comportamentul violent al ginerelui nu putea fi acceptat, iar toți banii de pensie erau luați de bărbat.

Femeia și soțul său au vândut locuința către una dintre fiice, având o clauză de întreținere până la sfârșitul vieții. La scurt timp după ce s-au făcut actele, cei doi au rămas pe drumuri, iar fiica nu a mai fost interesată de părinți.

Acces direct 15 noiembrie 2023 reluare

Doamna Magdalena și soțul ei au rămas pe străzi după ce au vândut apartamentul pe care l-au avut pentru achiziția unei case de la una dintre surori, în schimbul sumei de 10.000 de euro. Una dintre fiice a luat toți banii părinților și i-a lăsat de izbeliște. Casa în care și-a crescut toți copiii a fost vândută către una dintre fiice. Suma cerută a fost de 17.000 de euro, bani de care bătrânii nu s-au bucurat, fiindcă ginerele i-a cerut înapoi.

Deși doamna Magdalena a cerut banii pentru casă, ginerele nu i-a mai dat niciun ban. Nici pensia nu a mai primit-o, fiindcă îi era luată de bărbat. Ginerele a fost violent atât cu soția, cât și cu socrul său.

Unul dintre băieții celor doi o condamnă pe sora lui pentru comportamentul avut. Acesta nu are unde să locuiască după ce casa a fost vândută și stă pe străzi. A explicat toată situația în ceea ce îi privește pe părinți. După ce bătrânii s-au mutat din Arad în Caransebeș la fiica lor, însă au fost dați afară după câteva luni. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 noiembrie 2023 online.

Doamna Magdalena și soțul ei trăiesc din mila vecinilor care i-au oferit o cameră în care să locuiască. Fiul lor nu poate sta alături de ei fiindcă spațiul este foarte redus.

Acces direct reluare din 15 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Nuțu, pe numele său real, Curic Ioan este de negăsit de doi ani. Bărbatul lucra la o stână de oi și ar fi ținut captiv de patronul său, astfel că nu ar mai avea acces la familia sa. Fratele și cumnata sa îl caută cu disperare, dar nu mai știu nimic despre el.

Nuțu ar fi dispărut în urmă cu doi ani, iar familia nu știu nimic despre el. Situația se complică după ce mai multe persoane spun că au vorbit cu acesta, bărbatul lucrând cioban la două stâne de oi. În acest timp, fratele și cumnata lui au aflat că este bine, prin intermediul unei rude, dar se tem pentru viața lui.

Fratele și cumnata lui Nuțu au contactat poliția de mai multe ori, însă nu au putut să se deplaseze până la Neamț, locul în care ar fi dispărut bărbatul. Cumnata acestuia ar fi cerut ajutorul organelor competente și i-ar fi spus că este bine. Mama l-a sunat de mai multe ori pe fiul său și, în urma unei conversații telefonice a aflat că este ținut captiv. Bărbatul a spus că a fost dus la o stână și a semnat declarația de la poliție, fără să știe ce conținea. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 noiembrie 2023 online.

Mai multe rude au aflat prin intermediul Acces Direct de dispariția lui Curic Ioan. Cu toate că nu au mai vorbit de ani de zile, aceștia nu cred că bărbatul este ținut cu forța undeva.