Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 29 Complet 15 Noiembrie

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Giani și Dorel vor întâmpina greutăți în realizarea filmului la las fierbinti sezonul 24 episodul 29 complet 15 noiembrie 2023: „De ce vrei tu să joci rolul principal? Vreau eu să joc, că sunt mai înalt și mai frumos! Mie nu-mi convine! Apar doar la început și gata?”, îi va reproșa Firicel fratelui lui Bobiță. Dacă săteanul va renunța la rolul său, iar Giani și Dorel vor rămâne fără unul dintre actori, poti afla vizionand mai jos in reluare noul episod. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 29 de pe 15 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 29 de pe 15 noiembrie 2023

​Giani a crezut că a dat lovitura cu noua sa idee de business: „Ai numărul lui Brad Pitt? Să-i zici să stea în casă… să nu dau cu talentul peste el!”, i-a spus acesta partenerului său de afaceri, Dorel. Tot el i-a oferit lui Firicel un rol în film: „Eu am față de cioban?”, a spus acesta nervos înainte de a-l pălmui pe Giani.

Robi a fost înfricoșat de posibilitatea ca Aspirina să fie sechestrată. Motivul? Aceasta nu și-a arătat fața atunci când i-a oferit un pahar cu apă polițistului. „Nu poate omul să-și pună o mască, să stea liniștit, că veniți pe capul lui! Voi nu înțelegeți că eu sunt la SPA?”, i-a mustrat Aspirina pe Robi și soția lui Firicel după ce au intrat peste ea în casă pentru a o salva de închipuitul „atacator”. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 29 online 15 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 9.8 puncte de rating și 28.8% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.3 puncte de audiență și 18.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:04, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 29 reluare 15 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 29 online 15 noiembrie 2023.