Acces Direct de pe 16 Noiembrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
O bunică a transmis un apel disperat la acces direct 16 noiembrie 2023! Femeia este îngrijorată, după ce și-a vizitat nepoata la centrul la care locuiește și a aflat că aceasta nu mai era acolo. Bunica nu a aflat nicio informație despre unde ar fi sau ce s-ar fi întâmplat cu nepoata ei, însă deține informații care o îngrijorează.

O bunică trăiește momente cumplite și depune eforturi mari pentru a afla adevărul despre nepoata ei. Femeia a vizitat-o la centrul unde locuiește, pentru a-i duce un pachet, însă nu a mai găsit-o. Aceasta vrea să afle ce se întâmplă cu nepoata ei în aceste momente și se teme că nu ar fi deloc în siguranță.

Femeia are patru nepoate, iar fetele au ajuns la un centru din Prisaca în Dâmbovița, deoarece ea nu ar fi avut condiții să le crească, iar mama lor a plecat de acasă. Trei dintre ele au ajuns la asistenți maternali, iar cea de-a patra a ales să stea la centru în Prisaca. Bunica a vizitat-o pe aceasta, iar angajații centrului i-au spus că nu mai este acolo.

Acces direct 16 noiembrie 2023 reluare

Gheorghe din Iași a pornit în căutarea fratelui său! Bărbatul este îngrijorat, deoarece nu mai știe nimic despre el de 15 ani. Deși primarul i-a spus că a murit, el nu crede acest lucru și continuă să spere. Gheorghe a luat legătura cu toți oamenii din anturajul fratelui său, însă nu a aflat nimic despre ce s-ar fi întâmplat cu el.

De 15 ani, Gheorghe nu a mai vorbit cu fratele său. Bărbatul l-a căutat de curând, însă nu a reușit să afle nimic despre el. Cei doi au rupt legătura în urmă cu mai mult timp, iar acum când el a vrut să vorbească cu fratele său, nu reușește să îl mai găsească. Nici iubita lui nu i-a spus nimic despre ce s-a întâmplat cu Petru!

Bărbatul a depus toate eforturile pentru a-l găsi pe fratele său, a mers în localitatea despre care știa că s-a mutat și a vorbit cu primarul și cu iubita acestuia. În timp ce primarul i-a spus că a murit, bărbatul crede că acesta încă trăiește. Din acest motiv, continuă căutările lui Petru și vrea să afle ce s-a întâmplat cu el. Gheorghe știe că Petru are un copil de 21 de ani, însă nu a reușit să vorbească cu el.

Mama băiatului nu l-a lăsat să ia legătura cu familia tatălui său. Aceasta nu i-a oferit nici lui Gheorghe informații despre ce s-a întâmplat cu Petru și locul unde este, dar nu înțelege care este motivul. Bărbatul spune că între el și fratele lui nu a fost niciodată un conflict și nu s-au certat niciodată. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 noiembrie 2023 online.

În cazul uciderii lui Adrian Kreiner a apărut o nouă persoană controversată! Un infractor internațional ar putea să fie complice în acest caz. Iată cine este Ilie și cum i-ar fi ajutat pe cei trei criminali, în acest caz. Ilie a fost acuzat în Statele Unite ale Americii!

Au fost identificați cei trei criminali în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, iar acum o altă persoană a apărut în anchetă. Este vorba despre Ilie, un bărbat cu un trecut controversat, care ar putea să aibă un impact major în ceea ce privește această anchetă. El i-ar fi ajutat pe cei trei criminali, în momentele în care se aflau în Sibiu.

Acces direct reluare din 16 noiembrie 2023 online, complet mai jos

O femeie misterioasă a ridicat semne de întrebare în crima din Sibiu! O brunetă apare alături de principalul suspect de crimă. Cei doi au fost filmați de camerele de supraveghere, iar aceasta informație are un impact major în ceea ce privește modul în care va decurge ancheta. Iată ce s-a văzut în imagini! Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 noiembrie 2023 online.