Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 30 Online 16 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Bobiță va fi supărat in las fierbinti sezonul 24 episodul 30 online 16 noiembrie 2023 de faptul că pierde orice pariu sportiv făcut cu Vasile: „Mi-ai luat toți banii!”, îi va reproșa acesta primarului. Drept urmare, Vasile îi va face o propunere de nerefuzat: „Nu te supăra, dar nu le ai cu fotbalul. Îți mai dau o șansă să recuperezi toți banii pe care i-ai pierdut, ăia 5.000 de lei. Facem două echipe de câte 6 jucători fiecare și dăm drumul la meci. Te bagi?”. Rămâne de văzut care dintre cei doi va câștiga meciul: cârciumarul sau primarul. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 30 de pe 16 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 30 de pe 16 noiembrie 2023

​Giani și Dorel erau determinați să se îmbogățească din industria cinematografică, dar soția lui Firicel, unul dintre actorii filmului produs de cei doi, le-a distrus toate speranțele: „S-a mai făcut. Du-te și caută pe internet. Crezi că ești primul care are ideea asta?”, i-a spus aceasta lui Giani. Prin urmare, el și Dorel trebuie să vină cu o altă idee de business, care să le asigure venituri mari.

Celentano s-a împrumutat la Gianina cu 3.000 de lei pentru garanția lucrării pe care urma să o realizeze acasă la Brânzoi. Însă lucrurile nu au mers conform planului, iar meșterul a fost nevoit să recurgă la șantaj pentru a putea recupera suma de bani: „Ești de acord să trimit filmulețul la tot satul să te fac de râs? Fii atent cum facem: îi dai Gianinei banii înapoi și îi ceri scuze! Hai… executarea!”, i-a spus Celentano lui Brânzoi. Acesta nu a avut de ales decât să înapoieze banii confiscați, totul pentru a păstra secret un videoclip în care soția sa îl vorbea de rău. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 30 online 16 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 11.5 puncte de rating și 33.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.2 puncte de audiență și 18% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 21:10, peste 2.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 30 reluare 16 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 30 online 16 noiembrie 2023.