Acces Direct de pe 17 Noiembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Intr-o noua editie de acces direct 17 noiembrie 2023 de vineri aflam ca nepoata doamnei Maria s-a întors la centru din Dâmbovița, după ce cazul ei a fost prezentat în direct. Adolescenta s-a întors azi-noapte, iar bunica ei a fost cea care s-a îngrijorat, însă aceasta nu a vrut să vorbească cu ea.

Doamna Maria susține că a fost anunțată de șefa de centru că nepoata ei în vârsta de 14 ani s-a întors azi-noapte, după ce aceasta ar fi plecat din unitate fără să anunțe pe nimeni, iar autoritățile o căutau în tot acest timp. Femeia s-a îngrijorat în tot acest timp pentru nepoata ei, deoarece nu știa nimic de ea. Nepoata nu a vrut să vorbească cu doamna Maria, iar bunica crede că, cel mai probabil, este supărată pe ea.

Acces direct 17 noiembrie 2023 reluare

DGASPC Dâmbovița a declarat că minora a revenit la centru voluntar și se vor lua măsuri de protecție specială, deoarece tânăra a plecat fără permisiune și nu a mai revenit. Poliția o va audia pentru a afla cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Elena a trăit o dramă cumplită, după ce fiica ei a fost incendiată de partenerul ei, iar în urmă au rămas doi copii. Fetița se află la ea, însă nepoțelul ei este la mama criminalului și susține că nu o lasă să îl ia, după ce a câștigat tutela în instanță. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 noiembrie 2023 online.

Elena se afla la înmormântarea mamei, însă a primit o veste cumplită. Femeia a fost anunțată că fiica ei a fost incendiată de partenerul ei, însă și bărbatul a murit în explozie. În urmă au rămas trei copii, unul din prima căsnicie pe care bărbatul a avut-o, iar ceilalți doi din relația cu fiica Elenei.

După ce fiica ei a murit la vârsta de 19 ani, pe motiv că aceasta nu a vrut să facă prostituție, acum mama ei se luptă pentru nepoții ei. Fetița a rămas la ea, însă băiatul se află la mama criminalului, chiar dacă Elena câștigat în instanță. Bărbatul și-a omorât toate cele trei soții, însă acum și-a găsit sfârșitul împreună cu ultima parteneră.

Acces direct reluare din 17 noiembrie 2023 online, complet mai jos

”Și-au dat foc, nu i-a dat. Este și el mort. Au murit amândoi. În toată povestea asta ce a făcut băiatul meu. Cu ce sunt eu vinovată? Cine este ea ca să ia copilul? Sunt bunică cum este ea. Cum să nu îi dea dacă are primarul care îi ține spatele? Poată să-l vadă când vrea. Nu am oprit-o.”, a declarat Panseluța, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 noiembrie 2023 online.