Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 11 Complet 17 Noiembrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 11 de pe 17 noiembrie 2023

Adrian Galbinu și Giulia Petre deschid seria battle-urilor din această seară la vocea romaniei sezonul 11 episodul 11 complet 17 noiembrie 2023. Concurenții din echipa lui Smiley au primit melodia „All This Love” de la antrenorul lor.

​„Vestea că o să fiu cu Giulia în duet… nu mă așteptam”, a spus viitorul preot care a făcut senzație pe scena de la Vocea României și a întors toate cele patru scaune.

Irina Rimes: „Mie mi s-a părut interesant și mi-aș fi dorit să fi comunicat un pic mai mult. Ați fost cam lemn, fiecare pe treaba lui. (…) Ideea este că mi-ați trezit niște emoții foarte frumoase. Eu aș merge cu Dumnezeu, că e cel mai sigur”;

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 11 de pe 17 noiembrie 2023

Tudor Chirilă a ales următoarea pereche care intră la battle. Este vorba despre Livia Crăescu și Katia Florea. Cele două fete au fost încântate de melodia primită de la antrenorul lor. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 11 de pe 17 noiembrie 2023.

​„Piesa pe care a ales-o Tudor pentru noi, simt că a fost aleasă poate puțin mai mult pentru mine, pentru că eu deja cânt Norah Jones. Rezonez foarte mult cu Norah Jones. Are această eleganță în voce și consider că piesa este o alegere extraordinară. (…) Simt sincer că am șanse să ajung în live-uri. Simt, pentru că sunt pregătită”, a declarat Livia la testimoniale.

Cele două concurente au cântat piesa „Turn me on” a artistei Norah Jones.

Theo Rose: „Mi-a plăcut ce ați făcut amândouă. Aș vrea să-ți spun Livia că îți stă foarte bine așa. E un nou tip de atitudine cu care te vedem și ți se potrivește. Dar trebuie să recunosc că mi-a plăcut mai mult maniera în care a nuanțat Katia. Vă felicit!”;

Antrenorul a ales să meargă mai departe cu Katia Florea. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 11 complet 17 noiembrie 2023.

A venit rândul concurenților din echipa Theo Rose&Horia Brenciu să se „dueleze”. Ana Stănciulescu și Andreea Oprea au făcut scena să vibreze și au fost aplaudate în picioare de toată sala. ​„Nu sunt obișnuită cu acest nivel destul de ridicat. Când e vorba de Vocea României e presiunea mai mare ca niciodată”, a mărturisit Andreea Oprea la testimoniale. Concurenta a fost copleșită de emoții și chiar a plâns la repetiții.

Antrenorii le aleg concurenților piesele cu grijă și le pun în valoare abilitățile vocale, iar FARINGO TUSIV le sare în ajutor atunci când au probleme cu vocea. În această competiție, vocea este totul, așa că nu e loc de erori. Dar când glasul te trădează și te trezești din senin cu un acces de tuse, te poți baza pe FARINGO TUSIV sirop.

Nu garantăm că vei cânta precum finaliștii de la Vocea României, dar FARINGO TUSIV sirop va contribui la calmarea tusei și la funcṭionarea normală a căilor respiratorii superioare. FARINGO TUSIV sirop este de mare ajutor şi când te chinuie tusea productivă, dar și când te confrunţi cu tusea uscată sau neproductivă. Nici concurenții de la Vocea României n-ar reuși să impresioneze antrenorii din scaune dacă ar cânta răgușiți de la tusea iritativă. Chiar dacă piesele îi provoacă din punct de vedere vocal, concurenții au un aliat puternic în sezonul rece.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 11 de pe 17 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Echipa Theo Rose&Horia Brenciu a ales să meargă mai departe cu Andreea Oprea. Ana Stănciulescu a fost salvată de Smiley. „Are tot ce îi trebuie să devină un star!”, a adăugat antrenorul. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 11 online 17 noiembrie 2023.