Acces Direct de pe 17 Octombrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In editia de astazi la acces direct de pe 17 octombrie 2023, dezbatem cazul despre un bărbat în vârstă de 60 de ani care își crește singur fiica de 7 ani. Badea Ion și fosta iubită s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, după ce femeia a plecat alături de un alt bărbat și nu s-ar mai fi interesat de copilul ei. Badea Ion trece prin momente grele după ce a fost părăsit de concubina sa. El își crește singur fiica de 7 ani, fără să aibă niciun ajutor.

În urmă cu 10 ani, Badea Ion a cunoscut o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el. Cei doi au avut o relație scurtă, iar aceasta a rămas însărcinată. Femeia a dat naștere unei fetițe sănătoase, apoi a ales să plece alături de un alt bărbat.

Acces direct 17 octombrie 2023 reluare

Badea Ion a rămas cu fiica sa, acum ajunsă la vârsta de 7 ani, iar de fosta parteneră nu mai știe nimic. Deși a promis că va veni în vizită și îi va oferi o pensie alimentară, nu s-a întâmplat acest lucru. Bărbatul nu poate să muncească, fiindcă este mereu cu fiica sa, de dimineață o duce la autobuz pentru a merge la școală, iar la întoarcere trebuie să aibă grijă de micuță.

Badea Ion este deranjat de o familie de vecini și spune că este spionat încontinuu. Cei care locuiesc lângă bărbat au montat și o cameră de supraveghere pe casa lor, fiind îndreptată către curtea lui.

Pe lângă aceste urmăriri, atât în curte, cat și în alte medii, filmările fiind efectuate cu telefonul mobil, ei au și un comportament conflictual atât cu Badea Ion, cât și cu alte persoane din localitate. Acesta nu știe care a fost punctul declanșator al scandalului între ei, dar consideră că în momentul în care a apărut fiica lui, ei și-au schimbat comportamentul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 octombrie 2023 online.

Florentina și-a căutat mama după 45 de ani și a găsit-o. A mai descoperit că mai are trei frați pe care abia așteaptă să-i cunoască și să formeze o familie, după zeci de ani. Femeia și-a căutat mama după 45 de ani, iar echipa Acces Direct au găsit-o pe femeie. Momentul în care fiica ei a văzut pozele cu care care i-a dat viață a fost unul foarte emoționant.

Aceasta a apelat la emisiunea Acces Direct pentru ca mama ei să fie găsită. Aceasta a fost crescută de tată și de bunica sa încă de la 7 ani, iar părintele nu i-a spus nimic despre mama sa. Fiica știa că a fost abandonată și nu a văzut-o niciodată, însă, urmează să se întâlnească în scurt timp.

Acces direct reluare din 17 octombrie 2023 online, complet mai jos

Florentina a aflat de la tatăl său că mama a abandonat-o și nu s-a mai interesat de ea. Femeia și-a dorit să o cunoască pe cea care i-a dat viață, dar nu a dorit să îi supere pe bunici sau pe părintele ei. după moartea lor, Florentina și-a dorit să afle adevărul și pare că lucrurile stau diferite. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 octombrie 2023 online.

După ce i-a dat naștere copilului, familia soțului ei nu și-a mai dorit să aibă o relație, astfel că i-au spus să plece, fiind nevoită să își lase fiica în grija lor. Deși a mers de mai multe ori la fostul partener pentru a-și vedea copilul, a fost alungată de fiecare dată și nu i s-a permis accesul la fiica ei.