Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 16 Complet 17 Octombrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023

In episodul din aceasta seara al serialului las fierbinti sezonul 24 episodul 16 complet 17 octombrie 2023, polițistul satului va porni într-o misiune extrem de periculoasă. Robi va face tot posibilul pentru a demasca persoana care amenință că va arunca Fierbințiul în aer prin intermediul scrisorilor.

Prima persoană pe care o va bănui este chiar șeful său: „Domn primar, știu că sunteți stresat, că sunteți nervos pe tot satul ăsta, că vreți să faceți o bombă… ca să radeți tot Fierbințiul”. Rămâne de văzut ce va avea primarul de spus în apărarea sa. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 16 de pe 17 octombrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 16 de pe 17 octombrie 2023

O domnișoară misterioasă își va face apariția în Fierbinți. Motivul? I s-a stricat mașina. Așa că ghinionul ei se va transforma în… norocul altuia: „Ori am cataractă, ori zânele chiar există! Mi-ați îmbujorat dimineața”, o va complimenta Bobiță. Mai mult decât atât, acesta va încerca să îi intre în grații prin tot felul de metode: „Eu zic să mergem, ne plimbăm, mâncăm și noi ceva, bem, ne simțim bine, mergem la gârlă”, îi va propune Bobiță. Dacă femeia îi va răspunde la avansuri, aflăm în doar câteva ore.

Gianina își va dori foarte mult să învețe… arta jafului! Prin urmare, va apela la cel mai priceput și mare escroc din sat: Ardiles. „Am venit la tine ca să mă înveți să fiu hoață. Am de dat o spargere”, îi va spune aceasta determinată. Vom afla dacă Gianina va reuși să deprindă pașii unui furt reușit. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 16 online 17 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 16 reluare 17 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Da. Ai să râzi, dar da, și ea (Geanina) întâmpină, ca noi toți. E o viață care se desfășoară acolo, e în plină desfășurare și fiecare dintre personajele principale tot întâmpină greutăți sau mai știu eu ce situații și, atunci, încerci să le faci față cum se cuvine și se dezvoltă, și cresc, și ești curios să vezi ce mai aduce sezonul, pe an, ca să zic așa”. (…) Frumusețea este că întotdeauna e diferit, știi, și de aceea nici nu ai cum să te plictisești. E diferit, dar dificil”.

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 16 online 17 octombrie 2023.


error: Content is protected !!