Acces Direct de pe 18 Octombrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In cea mai noua editie acces direct de pe 18 octombrie 2023 aflam ca o șoferiță din Teleorman l-a lovit pe Dumitru care se afla pe marginea carosabilului. Fiica bărbatului întorcea mașina în acest timp, apoi l-a văzut pe tatăl său pe jos, într-o baltă de sânge. Deși a crezut că i s-a făcut rău, el și-a dat ultima suflare după de Ana Maria l-a luat în brațe.

Un accident din comuna Smârdioasa, în județul Teleorman ce a avut loc în aprilie nu a fost judecat. Una dintre fiicele victimei a fost de față când o șoferiță l-a lovit pe tatăl ei, iar procesul nu a avut o finalitate.

Acces direct 18 octombrie 2023 reluare

Un accident cumplit a avut loc în primăvară, când Dumitru, tatăl a două fete a fost lovit din plin de o mașină. Bărbatul s-a certat cu fiica sa în mașină, în timp ce se îndrepta spre casă și a cerut să iasă afară. Cât timp Ana Maria urma să întoarcă mașina, tatăl său și-a aprins o țigară și statea pe marginea drumului.

O mașină care a trecut pe lângă aceasta, l-a lovit din plin pe bărbat și l-a lăsat fără viață. La distanță de câteva secunde, fiica lui s-a întors și l-a găsit într-o baltă de sânge. I-a luat capul și l-a ridicat, iar acesta s-a uitat pentru ultima dată la fiica sa, înainte de a muri. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 octombrie 2023 online.

”S-a dat jos din mașină și era pe acostament. Când l-am lăsat era în picioare, a mers 5 metri înainte. L-am lăsat să fumeze ca să întorc. Eu am văzut că venea doamna din spatele meu, cu faza lungă. Când a bătut în oglinda mea, mi-a luat vederea, apoi am întors capul și am văzut că m-a depășit.

Când am oprit, am închis și luminile, apoi m-a depășit doamna, am mers mai înainte ca să întorc. Când m-am apropiat de el, i-am văzut picioarele și am crezut că i s-a făcut rău. M-am dat jos din mașină, i-am băgat mâna sub cap fiindcă îi curgea sânge din nas și am zis să nu facă hemoragie internă. Am văzut că era într-o baltă de sânge, a deschis ochii la mine, a desfăcut buzele să mă pupe sau să-mi spună ceva, iar când m-am apropiat să-l pup, a închis ochii”, a spus fiica victimei, Ana Maria.

Acces direct reluare din 18 octombrie 2023 online, complet mai jos

Femeia care l-a ucis pe bărbat a menționat că nu l-a văzut deoarece stătea întins pe jos, lucru infirmat de fiica sa. A considerat că a lovit un câine, iar la scurt timp după accident, după ce a trecut cu mașina, s-a întors înapoi și a văzut victima. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 octombrie 2023 online.

Deși a întrebat familia dacă o poate ajuta cu ceva, au cerut să plătească serviciile de la pompele funebre, acest lucru nu s-a întâmplat. După spusele celor două fiice, femeia care a produs accidentul are o funcție importantă într-una dintre instituțiile din județul Teleorman, astfel că procesul este îngreunat.