Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 17 Integral 18 Octombrie

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
In las fierbinti sezonul 24 episodul 17 online 18 octombrie 2023, un reprezentant AIPC, Autoritatea Internațională pentru Protecția Consumatorului, va veni în inspecție la cârciuma lui Bobiță, fapt ce va stârni starea de neliniște a lui Dorel. „Aș vrea să văd registru de casă”, îi va spune inspectorul fratelui lui Bobiță, care va începe să plângă. Rămâne de văzut cum va reuși Dorel să iasă din această situație neplăcută.

Între timp, Robi va porni pe urmele lui Celentano, pe care îl suspectează de multiplele mesaje primite: „În numele legii… te arestez!”. Dacă săteanul este de vină sau polițistul a dat greș, poti vedea mai jos in reluare! Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 17 de pe 18 octombrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 17 de pe 18 octombrie 2023

Marți seară, românii s-au bucurat de divertisment de calitate și nu au ratat nicio secundă din cel mai iubit serial de comedie din țară. Episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

După zile consecutive în care a primit bilețele de amenințare, Robi a intrat la bănuieli. Acesta era convins că primarul satului este implicat în ceea ce urma să se întâmple, însă Vasile i-a eliminat toate suspiciunile: „De ce să stric jucăria la care eu trag sforile? Gândește și tu un pic!”, i-a spus acesta polițistului.

Mai mult decât atât, primarul i-a mărturisit lui Robi cine este unica persoană din Fierbinți care primește corespondența și care ar putea întocmi scrisori cu litere decupate din ziar, mai precis… Celentano!

Din dragoste pentru femeia pe care tocmai a întâlnit-o, Bobiță s-a prefăcut că este mecanic. În timp ce acesta încerca să îi repare mașina, Nicu Rață și-a făcut apariția… gata să o salveze pe domnișoara aflată la ananghie: „Ți-a cerut cineva o mână de ajutor?”, s-a luat Bobiță de el. În doar câteva ore, vom afla care dintre cei doi va câștiga inima femeii misterioase. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 16 online 18 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Aseară, episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:25 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 8.5 puncte de rating și 26.9% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea 7.2 puncte de audiență și 22.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:00, peste 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 17 reluare 18 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 17 online 18 octombrie 2023.