Acces Direct de pe 19 Decembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In cea mai noua editie a emisiunii acces direct 19 decembrie 2023 aflam ca o femeie din Franța are probleme grave din cauza fostului soț. Aceasta a divorțat, iar separarea i-a adus multe necazuri. Fostul soț le hăruțuiește pe ea și pe fiica lor, iar pe fiul acestora l-a îndepărtat de propria mamă. Ceea ce a făcut-o să ia măsuri a fost faptul că a continuat să îi creeze probleme și i-a distrus cabinetul.

O româncă stabilită în Franța trece printr-o adevărată dramă, din cauza fostului soț. După o căsnicie de coșmar, în care a trăit alături de un bărbat violent, femeia a decis să pună punct relației. Cei doi au divorțat, iar acest lucru i-a adus o mulțime de probleme. A decis să ia măsuri împotriva lui.

Acces direct 19 decembrie 2023 reluare

Femeia vrea să trăiască în liniște, departe de problemele pe care i le-a creat fostul soț. Bărbatul l-a îndepărtat pe fiul lor de 16 ani de mama lui, iar ea spune că ar intenționa să profite de faptul că ar cunoaște legile și ar putea să îl convingă pe băiat să rămână la el, nedorindu-și să mai ia legătura cu mama lui.

Din acest motiv, a transmis că îl așteaptă acasă pe băiat, alături de sora lui, și vrea să scape de problemele cu care se confruntă acum. Femeia locuiește în Franța, lucrează ca și medic stomatolog și a fost, o perioadă, angajata lui.

Bunica din partea mamei a intervenit în acest scandal. Doamna Virginia a susținut acuzațiile fiicei sale, spunând că a manipulat-o pe femeie și i-a mințit pe copii. De asemenea, bărbatul ar fi înșelat mai mulți oameni în Franța.

Scandalul dintre Simona Mărgăian și bărbatul din Italia continuă! Femeia a fost condamnată la cinci ani de închisoare de instanța din Târgu Jiu, iar acum luptă pentru dreptate. Soțul femeii a intervenit și a făcut acuzații grave, după ce ea și-a primit sentința.

Aceasta continuă să facă dezvăluiri despre ceea ce trăiește, în aceste momente, de când instanța din Târgu Jiu a condamnat-o la cinci ani de închisoare. Sentința nu este definitivă, astfel că speră să obțină victoria. Femeia și-a spus povestea la televizor, iar acum actualul ei soț a susținut-o cu alte acuzații. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 decembrie 2023 online.

Soțul femeii are detalii importante despre dosar și a precizat că știe că au fost făcute câteva erori în acest sens. Bărbatul a precizat că instanța nu ar fi acordat atenție unor probe importante, iar astfel s-a ajuns în această situație delicată pentru ea. Din acest motiv, speră ca lucrurile să remedieze, în cele din urmă.

Acces direct reluare din 19 decembrie 2023 online, complet mai jos

Mama Simonei Mărgăian a intervenit în scandalul fiicei sale. Femeia a făcut acuzații grave la adresa italianului cu care a fost căsătorită, spunând că i-a amenințat familia, inclusiv cu moartea. Mama româncei știe tot ce s-a întâmplat între cei doi și l-a cunoscut personal pe Francesco.

Simona Mărgăian trece prin momente cumplite, după ce a fost condamnată la cinci ani de închisoare, din cauza fostului ei soț.

Se pare că problemele ar fi început de mai mult timp, conform declarațiilor mamei sale. Femeia ar fi fost amenințată de mult timp de Marius, iar lucrurile au degenerat. Femeia este absolut îngrozită de tot ceea ce fiica și familia ei au trăit din cauza lui Marius.

Înainte să fie condamnată la cinci ani de închisoare, Simona Mărgăian ar fi fost agresată fizic de fostul soț, iar mai apoi a trecut direct la amenințări cu moartea. Acesta a spus că îi va da foc casei în care locuiește familia lui. Mai mult, a elucidat și misterul apartamentului cumpărat, spunând că a fost împuternicită să scoată banii respectivi de la bancă și să facă achiziția.

Mama Simonei Mărgăian o susține pe fiica ei în lupta pentru dreptate și vrea să facă lumină în acest caz, astfel încât să nu ajungă în spatele gratiilor. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 decembrie 2023 online.