America Express Drumul Soarelui Episodul 39 – 19 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Ultima etapă din cursa pentru biletul de aur a început în forță cu o probă inedită la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 39 online 19 decembrie 2023. Înainte de a da startul, Irina Fodor i-a atenționat pe concurenți să se pregătescă pentru că ceea ce urmează va fi foarte solicitant. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 39 integral 19 decembrie 2023.

Semifinala America Express, sezonul 2 continuă în ritm alert și probele devin din ce în ce mai solicitante. În goana după cartonașele Dios cu cele mai multe puncte, concurenții încep în forță pentru că doar astfel se poate câștiga un loc în marea finală. Echipa care adună cele mai multe puncte cu ajutorul cartonașelor va primi biletul de aur, ce o va propulsa direct la Buenos Aires.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 39 complet 19 decembrie 2023

Încă de când au ajuns la careu, cele 4 echipe rămase pe Drumul Soarelui au avut parte de o surpriză. Acestea au fost întâmpinate de Irina Fodor alături de mai mulți pompieri și o mașină de intervenții, însă nu se așteptau la ce a urmat în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023.

După o prima probă plină de adrenaliză, concurenții nu au avut prea mult timp de zăbovit. În viteză de autostop, echipele au fost nevoite să grăbească ritmul pentru a se califica la jocul de amuletă, sau să își găsească cazare. Cei care participă mai pot obține alte cartonașe Dios, extrem de importante în economia jocului.

Însă, așa cum s-a demonstrat până acum, autostopul în Argentina nu este deloc ușor, iar faptul că s-a înnoptat le-a îngreunat misiunea tuturor. Cei mai norocoși, însă, s-au lovit de un alt impediment. Cu străzile aglomerate, mașinile avansează extrem de greu și nimenu nu poate ști pe ce loc vor ajunge la Irina. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 39 online 19 decembrie 2023.

După premiera întregistrată la America Express, unde trei echipe au ajuns la o distanță de trei secunde la puncutul de întâlnire, a urmat un joc de amuletă de foc. Miza uriașă a biletului de aur și-a făcut simțită prezența. Dacă cele trei echipe au dat tot ce au avut mai bun în timpul celui de-al doilea joc de amuletă in semifinala America Express, sezonul 2 episodul 39 din 19 decembrie 2023, de data aceasta, lupta s-a mutat și dincolo de competiție. Presiunea a atins cote maxime, iar adversarele și-au aruncat cuvinte grele.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 39 online 19 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Cele patru echipe rămase pe Drumul Soarelui au primit o nouă misiune prin care pot demonstra cât de bine reacționează la stimuli puternici. Concurenții au avut ocazia de a-și demonstra curajul după ce au îmbrăcat costumele de pompieri și au început o probă în care nu au mai putut face diferența între realitate și ficțiune.

Astfel, îmbrăcați în costume de pompier, dar nepregătiți pentru ce urma, concurenții au intrat rând pe rând în mijlocul unei situații „de viață și de moarte”. Primele care au ajuns la probă au fost Laura și Sânziana. Fetele au fost luate pe sus încă de când au pășit în locul unde pompierii dau testul. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 39 complet 19 decembrie 2023.